Huis > Nieuws > Inhoud
Derek Redmond geeft zijn nieuwe boek vrij, sport is een zaak, zakendoen is een sport
Jun 29, 2018

LOUGHBOROUGH, ENGELAND, 29 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Derek Redmond is een tweevoudig Olympisch en een voormalig Brits, Commonwealth, Europees en Wereldkampioen 400 meter sprint en nu een Bestselling Auteur. Derek werd ook verkozen tot een van de meest inspirerende momenten van de Olympische Spelen door NBC en ook genoemd in een van Barak Obamas 'presidentiële toespraken;

"Derek Redmond dapper het maken met weinig hulp, momenten van euforie na jaren van hard werken. Momenten wanneer de menselijke geest triomfeert over een blessure die onmogelijk te overwinnen had moeten zijn."

In zijn nieuwe boek "Sport is een bedrijf, is zaken een sport", schrijft Derek voor iedereen die hindernissen en tegenspoed in het leven heeft meegemaakt. Derek leed vreselijke verwondingen en verwoestende tegenslagen, maar was in staat om door te zetten en leerde een benadering van het leven door een atleet van wereldklasse te zijn. Zijn beproevingen en lessen die hij deelt, kunnen u helpen uw persoonlijk record in het leven en in het bedrijfsleven te bereiken.

In een recent interview over "Thriving Entrepreneur" radioshow, Derek Redmond zei: "Het ding dat ik geloofde dat me ervan weerhield het wereldrecord te breken was niet het gebrek aan vermogen, helaas, voor mij was het de hoeveelheid verwondingen die ik had Maar wat ik daarvan ontleen, is als je in iets gelooft, als je het vertrouwen hebt en denkt dat je het kunt bereiken, ongeacht welke uitdagingen je tegenkomt, als je gefocust blijft op wat je voelt dat je in staat bent wel, je kunt door die problemen / tegenslagen heen komen. "

Steve Kidd, de gastheer van de radioshow, spoort je aan om het bestsellerboek van Derek te kopen. "Ongeacht hoe het er vandaag uitziet, je kunt opnieuw opstarten. Een slechte dag veranderen in een goede dag, een slechte week veranderen in een goede week. Je kunt net als Derek eindigen, ook al heb je het moeilijk de grond, je zult dezelfde denkwijze hebben dat je nog steeds gaat winnen. Wanneer je de dingen vanuit een ander perspectief kunt bekijken, dan kun je tegen jezelf zeggen: IK KAN dit doen Ik zal MIJN race beëindigen. "

Een van de bekendste atleten van Groot-Brittannië, Derek Redmond, is een Europees en Europees estafettekampioen. Derek was twee keer het Britse 400m-record gebroken en was in de jaren tachtig en negentig een van de beste atleten van het land. Als sleutelfiguur van de estafetteploeg die goud won op de Wereldkampioenschappen van 1991 in Tokio, nam hij al meer dan een decennium deel aan het hoogste niveau.

Hij kwam voor het eerst op de voorgrond in 1985 toen hij het 400m Britse record brak met een tijd van 44.82 seconden. 12 maanden later werd hij geselecteerd in het 4x400m estafetteteam voor de Europese kampioenschappen in Stuttgart.

Groot-Brittannië won goud in wat een zeker teken was van de toekomst. Een jaar later wonnen ze een zilveren medaille op de Wereldkampioenschappen in Rome. Tegen de tijd dat de Wereldkampioenschappen van 1991 in Tokio arriveerden, had Derek zich gevestigd als een van de beste atleten van Groot-Brittannië. Naast Kriss Akabusi, John Regis en Roger Black verbaasde hij de sportwereld toen Groot-Brittannië zegevierde over de favoriete VS om goud te winnen. Hun run blijft de op een na snelste 4x400m run in de geschiedenis.

Nu hij zichzelf bewezen heeft als een estafetteloper, ging Derek op zoek naar hetzelfde als een individuele hardloper. Op de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona, die zijn land vertegenwoordigden, werd hij onderdeel van een van de meest inspirerende scènes uit de Olympische geschiedenis.

In de 400m halve finale ging Derek de race in onder de favorieten, maar terwijl hij de 250m-markering passeerde, scheurde hij zijn hamstring. Vastbesloten om de race te beëindigen, strompelde hij naar de finishlijn met de hulp van zijn vader, terwijl een 65.000 man groot publiek hem toejuichte. Dit incident is sindsdien uitgeroepen tot een van de meest inspirerende momenten van de Olympische Spelen door het Amerikaanse netwerk NBC en zelfs door Barack Obama genoemd in een presidentiële toespraak.

Deze blessure betekende een einde aan zijn atletiekcarrière, maar toegewijd om zijn blessure niet te laten afzwakken, heeft hij sindsdien basketbal gespeeld voor Engeland en rugby 7s gespeeld.

Dereks verhaal is echt inspirerend en hij werkt nu als een motiverende spreker die zijn opmerkelijke verhaal deelt met het publiek in het hele land. Hij heeft gewerkt met een breed scala aan spraakmakende merken die zijn inspirerende verhalen uit het spoor leverden in bedrijfsomgevingen. Ga voor meer informatie naar https://derekredmond.com/

Producten