Huis > Nieuws > Inhoud
Verschillende uitrustingen
Apr 08, 2018

Niet-mechanische

Niet-mechanische apparatuur heeft over het algemeen geen bewegende delen en is meestal klein. De meeste handgereedschappen en gebruiksvoorwerpen vallen in deze categorie die messen, mengkommen en lepels omvat.

 

mechanisch

Omdat veel keukentaken tijdrovend en repetitief zijn, beschikken veel keukens ook over een verscheidenheid aan mechanische apparaten om deze taken eenvoudiger te maken. De meeste van deze apparaten zijn klein genoeg om ofwel in de hand te worden gehouden of vrij rond te kunnen bewegen. Een goed voorbeeld van dit soort apparatuur is een mandoline .

 

aangedreven

Eindelijk is er aangedreven uitrusting. Deze apparaten hebben elektriciteit, gas of stoom nodig om te werken. Sommige elektrische apparaten, zoals elektrische messen, zijn klein en worden in de hand gehouden. Anderen, zoals ovens, zijn zo groot en zwaar dat ze op één plek worden gefixeerd.

De meeste aangedreven apparatuur met bewegende delen, zoals mixers en mengers, worden aangedreven door elektriciteit. Ovens, boilers en steamers, die weinig bewegende delen hebben maar warmte genereren, worden meestal aangedreven door gas, hout of elektriciteit.

Verbeteringen in het ontwerp en de productie van aangedreven apparatuur hebben ertoe geleid dat één persoon het werk van meerdere mensen in een zeer korte tijd kan uitvoeren. Sommige taken worden ook beter uitgevoerd door de machine dan ooit met de hand zou kunnen worden gedaan.


Producten