Huis > Nieuws > Inhoud
Duik uitrusting
Apr 08, 2018

Duikuitrusting is apparatuur die door onderwaterduikers wordt gebruikt om duikactiviteiten mogelijk, gemakkelijker, veiliger en / of comfortabeler te maken. Dit kan apparatuur zijn die primair voor dit doel is bedoeld, of apparatuur die voor andere doeleinden is bedoeld en die geschikt blijkt te zijn om te duiken.

Het belangrijkste onderdeel van duikuitrusting dat door duikers wordt gebruikt, is onderwaterademhalingsapparatuur , zoals duikuitrusting en duikapparatuur die aan het oppervlak wordt geleverd , maar er zijn ook andere belangrijke apparaten die duiken veiliger, handiger of efficiënter maken. Duikuitrusting die door recreatieve duikers wordt gebruikt, is meestal persoonlijke uitrusting die door de duiker wordt gedragen, maar professionele duikers , met name wanneer ze in de aan het oppervlak aangevoerde of verzadigingsmodus werken , gebruiken een groot aantal ondersteunende uitrusting die niet door de duiker wordt gedragen.

Apparatuur die wordt gebruikt voor onderwaterwerk of andere activiteiten die niet direct verband houden met de activiteit van het duiken of die niet speciaal zijn ontworpen of aangepast voor gebruik onder water door duikers, is uitgesloten.


Producten