Huis > Nieuws > Inhoud
Dr. Ben Amini, oprichter van CitiDent, is gepromoveerd tot klinisch professor bij UCSF
Aug 06, 2018

SAN FRANCISCO, CA, 6 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - De tandarts van San Francisco , Dr. Ben Amini , de oprichter van CitiDent, is gepromoveerd tot klinisch professor aan de Universiteit van Californië, San Francisco. Dr. Amini, afgestudeerd aan de San Diego State University, behaalde zijn doctor in de tandheelkunde in 1996 in UCSF. Hij is sinds 2009 docent aan de UCSF School of Dentistry als assistent-klinisch professor. Deze promotie om klinisch professor te associëren is een grote stap biedt Dr. Amini veel nieuwe en opwindende kansen.

Opgericht in 1881, is de UCSF School of Dentistry een van de beste tandheelkundige scholen in het land. Het heeft een ongeëvenaarde toewijding aan innovatief wereldwijd onderzoek, met name op het gebied van hoofd- en nekkanker, craniofaciale biologie en gezondheidsverschillen. Hun facultaire tandheelkundige team staat aan de top van hun respectieve vakgebieden en de school omarmt diversiteit, sociale verantwoordelijkheid en uitmuntendheid in de praktijk.

Dr. Amini is een toptandarts uit San Francisco die uitgebreide tandheelkundige zorg biedt terwijl hij de nieuwste technologie in zijn praktijk verwerkt, zoals Cerec-kronen en eenmalig bezoek aan eenmalig bezoek . "We zullen met u samenwerken om de gezonde glimlach te creëren die u nodig hebt en de aantrekkelijke glimlach die u altijd al hebt gewild", zegt zijn personeel. Hij biedt niet alleen routinematige tandheelkunde, maar ook parodontologie en tandheelkundige implantaten, orthodontie, cosmetische tandheelkunde, herstellende tandheelkunde en Invisalign . Patiënten hebben toegang tot alle noodzakelijke tandheelkundige behandelingen op een handige locatie in het hart van het financiële district van San Francisco. CitiDent biedt tandkleurige vullingen, niet-chirurgische parodontale behandelingen, metaalvrije, natuurlijk uitziende kronen, tandheelkundige implantaten, digitaal scannen, bleken met bleekmiddelen en Invisalign.

Over Dr. Ben Amini

Dr. Amini is lid van de American Dental Association, de California Dental Association, de San Francisco Dental Society, de Academy of General Dentistry, de Academy of Osseointegration en het International Congress of Oral Implantology. Hij is niet alleen associate clinical professor bij UCSF en Adjunct klinische instructeur aan de University of Pacific, maar is ook lid van de Faculty Club bij Spear Education. Hij heeft de status van geassocieerde fellowship bij het World Clinical Laser Center. Samen met zijn diverse banden met lokale en nationale tandheelkundige verenigingen, heeft Dr. Amini gediend in het Leadership Panel voor Align Technology en is hij gecertificeerd in lasertandheelkunde. Dr. Amini bereikte onlangs fellowship in de Academie van Algemene Tandheelkunde, die zich bij een elitegroep tandartsen voegt die dit onderscheid bezitten.

Producten