Huis > Nieuws > Inhoud
Dr. Panda Town: Pet World introduceert Kids To An Enchanted, Animal-Themed Amusement Park
Oct 23, 2018
SHANGHAI, CHINA, 22 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - De veelgeprezen kinderontwikkelaar Dr. Panda lanceert zijn nieuwste digitale creatie wereldwijd op app-markten, na verzoeken van fans om hun succesvolle Dr. Panda Town-serie uit te breiden.

Dr. Panda Town: Pet World is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en wijkt af van populaire prequels in de serie, zoals Dr. Panda Town: Mall en Dr. Panda Town: Vacation, waarbij kinderen worden voorgesteld aan een betoverend en magisch themapark. Kinderen kunnen een aantal spannende locaties verkennen, waaronder een magisch kasteel, een huisdierhotel, een ziekenhuis en een verscheidenheid aan leuke attracties en attracties, allemaal in het gezelschap van hun schattige harige vrienden.

"We hebben het geluk gehad dat zo'n loyale en betrokken fan volgt, enthousiast om te zien welk Dr. Panda-product erna komt." zegt Lin Yan, CEO van Dr. Panda. "Anders dan de andere Dr. Panda Town-apps, brengt Dr. Panda Town: Pet World een nieuwe dynamiek in onze apps met een grotere focus op plezier maken, terwijl kinderen door een nog grotere Dr. Panda-wereld worden verkend en op avontuur gaan."

Hoewel de app-ontwikkelaar nog steeds e-learning en de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden van kinderen als storytelling en creativiteit beschouwt als enkele van zijn kernwaarden, erkent het duidelijk de voordelen van het combineren van deze elementen met het rijk van kinderfantasie.

Creative Director van Dr. Panda, Jim McNiven, zegt: "Als we willen dat kinderen creatief zijn en verhalen vertellen via onze apps, moeten we echt proberen hun troeven te gebruiken. Wat is een betere manier om dit te doen dan het ontdekken van magische spreuken in een koninklijk kasteel, of het uitbroeden van eenhoorns en draken in een betoverend café verstopt in de stam van een boom! "

Het merk hoopt ideeën uit klassieke kinderverhalenboeken en sprookjes opnieuw te introduceren, met een moderne digitale draai. Met de release van Dr. Panda Town: Pet World bestaat Dr. Panda's Town-serie nu uit vier apps, allemaal toegankelijk via de 'shared map'-functie van de game, waardoor gebruikers personages, items en meer tussen elkaar kunnen wisselen tussen elk van de apps.

Prijs en beschikbaarheid

Dr. Panda Town: Pet World is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store met een selectie van kleine eenmalige in-app aankopen variërend van $ 1,99 tot $ 3,99. Het kan worden gekocht als een betaalde app in de Amazon Appstore voor $ 3,99.

Sinds de lancering van de eerste titel in 2012, heeft Dr. Panda met succes gepionierd als een wereldleider op het gebied van kinderedutainment, en ontwikkelde ze state-of-the-art applicaties, speelgoed en animaties. Het merk is trots op het leveren van innovatieve, kindvriendelijke producten die worden gebruikt om de cognitieve ontwikkeling in de vroege leerstadia te verbeteren via een digitaal perspectief. Met trots over meer dan 100 miljoen downloads tot nu toe, weerspiegelt de open-ended, free play-filosofie zijn populariteit bij zowel kinderen als hun ouders. Een uitbreiding van app-ontwikkeling naar speelgoed met toegevoegde realiteit zag de lancering van zijn meermaals bekroonde Dr. Panda Plus: Home Designer in Apple Stores in de Verenigde Staten en China in 2017, met zijn nieuwste onderneming Dr. Panda, de animatieserie die is ingesteld op de productie eind 2018 beëindigen. Dr. Panda heeft vanuit Shanghai en Chengdu, China, ongeveer 70 teamleden in dienst, bestaande uit zowel lokaal als internationaal talent.
Producten