Huis > Nieuws > Inhoud
Dr. Steve Chaney brengt zijn nieuwe boek uit - De supplementenmythen verslaan - De waarheid achter de hype
Oct 23, 2018
CHAPEL HILL, NC, 22 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - U wilt weten of suppletie zinvol is voor u en uw gezin, maar het is zo verwarrend. Op het internet is iedereen een expert. Hoe sorteer je de claims en tegenvorderingen? Wie zou je moeten geloven? Wat is de waarheid?

• Gaan supplementen u genezen of doden u?
• Krijgt u alle voedingsstoffen die u nodig heeft uit voedsel, of niet?
• Wie heeft baat bij suppletie en wie niet?

Dit boek geeft wetenschappelijke antwoorden op deze vragen en nog veel meer. Het begeleidt u door het doolhof van claims en tegenvorderingen, zodat u een supplementprogramma kunt kiezen dat het beste bij u past.

Het is ook koper pas op in de supplementenindustrie. Wist je dat sommige supplementenbedrijven:

• Vervaardigen van producten die waardeloos of besmet zijn?
• Heeft u geen bewijs dat hun producten veilig of effectief zijn?
• Maak claims waarvan ze weten dat ze niet kloppen?

Dit boek straalt een licht uit in de donkere hoekjes van de supplementenindustrie en begeleidt je door het doolhof van incompetentie, leugens en misleiding, zodat je supplementen kunt kiezen die zowel veilig als effectief zijn.

U hebt een vertrouwde gids nodig om u te helpen door het doolhof van tegenstrijdige supplementinformatie te navigeren. Dr. Chaney is die gids. Hij is:

• Een bestsellerauteur van het boek " Slaying The Food Myths "
• Een bekroonde hoogleraar die 40 jaar lang de menselijke stofwisseling en voeding heeft onderwezen aan medische studenten aan de University of North Carolina op Chapel Hill.
• Een internationaal erkende wetenschapper die meer dan 100 onderzoeken en beoordelingen heeft gepubliceerd in peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften.
• Een erkende expert die werd gevraagd om twee hoofdstukken over voeding te schrijven voor de eerste zes edities van een van de toonaangevende biochemiehandboeken voor medische studenten en die momenteel een wekelijks gezondheids- en voedingsblog publiceert met de titel "Health Tips From the Professor"

In zijn 40+ jaar van medische studentenonderwijs en in het openbaar spreken, besefte dr. Chaney hoe verwarrend suppletie was voor de gemiddelde persoon. Hij begrijpt je verwarring. Hij begrijpt je pijn. In dit boek snijdt hij door de hype en verwarring en verslaat de supplementenmythen. Hij geeft je de waarheid over suppletie.

Dr. Steve Chaney behaalde zijn bachelordiploma van Duke University en zijn doctoraat in de biochemie aan de UCLA. Hij was 40 jaar professor aan de afdelingen Biochemistry & Biophysics and Nutrition aan de University of North Carolina. Hij is ook de bestverkopende auteur van " Slaying The Food Myths ".
Producten