Huis > Nieuws > Inhoud
E-Patiënt Dave To Speak At The 9th Annual RISE Star Ratings Masterclass in San Diego
Sep 26, 2018
CHARLOTTE, NC, 26 september, 2018 / 24-7PressRelease / - RISE is verheugd aan te kondigen dat Dave deBronkart, ook bekend als "E-Patient Dave," de keynote speaker zal zijn op de 9e jaarlijkse RISE Star Ratings Master Klasse in San Diego.

deBronkart, auteur van het hooggewaardeerde boek 'Let Patients Help: A Patient Engagement Handbook', en een vooraanstaand pleitbezorger, spreekt op dinsdag 11 december, de eerste dag van de tweedaagse conferentie.

Na het verslaan van staat IV nierkanker in 2007 werd deBronkart een blogger, adviseur gezondheidsbeleid en internationale keynote speaker. Zijn Ted Talk uit 2011, "Let Patients Help," stond jarenlang in de bovenste helft van de meest bekeken TED Talks aller tijden met meer dan een half miljoen views. Hij is nu de bekendste woordvoerder van de patiëntbetrokkenheidsbeweging.

Zijn presentatie in de 9e editie van de Rising Star Ratings Master Class gaat in op hoe gezondheidsplannen meer ledengedreven kunnen worden.

De Masterclass vindt plaats op 11 en 12 december en biedt leiders van gezondheidszorgplannen voor Medicare Advantage Healthcare, serviceproviders en consultants de meest geavanceerde strategieën die ze nodig hebben om hun Stars-scores te verbeteren door de maatregelen voor ledenervaring te verbeteren. De conferentie van dit jaar gaat ook in op de nieuwe focus van Centres of Medicare & Medicaid Services op consumentisme.

Naast Dave's keynote-adres, zal de Masterclass een presentatie bevatten van Ashby Wolfe, MD, Chief Medical Officer, Region IX voor CMS, die een update zal geven over het CMS-beleid met betrekking tot het Medicare Stars-programma, Medicare Advantage en het bureau. werken aan de algemene kwaliteitsverbetering en de transformatie van het gezondheidssysteem.

Deelnemers zullen ook horen van de sprekers van de best beoordeelde gezondheidsplannen, die de geheimen van het succes zullen delen over het scala aan Stars-maatregelen, waaronder hoe een plan in slechts 7 maanden zijn 3.0-sterrenwaardering naar 4,5 sterren kon verhogen. Bekijk de volledige agenda online.

Over RISE
RISE is de belangrijkste community voor professionals in de gezondheidszorg die streven naar het aangaan van de buitengewone uitdagingen van het opkomende landschap van verantwoordingsplichtige zorg en hervorming van de gezondheidszorg. Erkend als de nummer één bron voor informatie over risicoverevening en kwaliteitsverbetering binnen de gezondheidszorg, streeft RISE ernaar de gemeenschap op vier fronten te dienen: netwerken, onderwijs, bedrijfsinformatie en loopbaanontwikkeling. https://risehealth.org/about-rise/
Producten