Huis > Nieuws > Inhoud
Educatieve agenda voor Orlando's FIME Show 2018 aangekondigd
Jul 20, 2018

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten, 9 juli 2018 /24-7 Persresolutie / - Informa Life Sciences Exhibitions, 's werelds toonaangevende bedrijf voor uitgeverijen en tentoonstellingen, heeft de educatieve agenda voor de 28e FIME-tentoonstelling en het congres bekendgemaakt van 17 - 19 juli 2018, in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida, VS.

Bezoekers van FIME 2018, de grootste internationale beurs voor betaalbare oplossingen voor de gezondheidszorg in Noord- en Latijns-Amerika, kunnen een aantal inzichtelijke geaccrediteerde conferenties bijwonen die zich richten op infectiebeheersing, digitale gezondheidszorg en bevoorradingsketen voor de gezondheidszorg en inkoop, terwijl het handelsseminarie plaatsvindt. zal investeringsmogelijkheden in Noord-Amerika bespreken, evenals marktinzichten, handelsvooruitzichten en regelgevingsaangelegenheden voor toegang tot de VS, Latijns-Amerika, China, Azië, APAC en Europa.

Volgens Gil Alejo, tentoonstellingsmanager, FIME: "Informa's motto van" Exhibition with Education "is goed ontvangen op de FIME-show in voorgaande jaren en naar verwachting zullen duizenden afgevaardigden deelnemen aan het driedaagse conferentie- en seminarprogramma met meerdere specialisaties maand. We hebben het voorrecht om enkele van de meest gerespecteerde en deskundige deskundigen uit verschillende medische specialiteiten te mogen verwelkomen, die hun inzichten over de uitdagingen en kansen van de toekomst van de industrie zullen delen. "

Een van de belangrijkste thema's die tijdens de bijeenkomst van dit jaar worden besproken, zijn patiëntveiligheid en kwaliteitscontrole; in het bijzonder de nieuwe perspectieven op gezondheidszorgen met betrekking tot infectiepreventie, infectieziekten, volksgezondheid en epidemiologie in de gezondheidszorg. Het voorzitterschap van het Patient Safety & Quality Congress voor 2018 is Kelly Pyrek, hoofdredacteur van Infection Control Today Magazine uit Phoenix, Arizona, naast activiteitenregisseur Anthony Warmuth, de Enterprise Quality Administrator bij Cleveland Clinic in Cleveland, Ohio.

"Cyberbeveiliging is een andere belangrijke gespreksfocus op FIME 2018," zegt Alejo. "Afgevaardigden op de Digital Healthcare Conference zullen ook praktisch advies geven over hoe verstorende technologieën en innovaties het zorgecosysteem kunnen beïnvloeden, en zullen bespreken hoe verbonden gezondheidstechnologieën de levering van nieuwe zorgmodellen kunnen ondersteunen, evenals de implementatie van praktische strategieën om bescherming van patiëntgegevens en faciliteiten tegen groeiende cyberveiligheidsbedreigingen, onder andere onderwerpen. "

Deelnemers zullen het horen van experts uit de industrie, zoals Dr. Kendall Cortelyou-Ward, universitair hoofddocent, gezondheidsinformatica en informatiebeheer, University of Central Florida, Orlando, Florida, VS; Kelly McLendon, Managing Partner, Compliance Pro Solutions, Titusville, Florida, VS; en, Justin Barnes, HIT-adviseur, Chairman Emeritus, HIMSS EHR Association, medeoprichter, Health Innovation Think Tank en radiogastheer van "This Just In" en HIMSS Radio, Atlanta, Georgia, VS.

Ondertussen omvatten de belangrijkste onderwerpen op de Supply Chain en Procurement Conference van de gezondheidszorg klinisch geïntegreerde netwerken: uitdagingen en kansen, transformatie van de waardeketen en patiëntbetrokkenheid, bescherming van investeringen, tracking van apparaten, naleving van contracten en kwaliteitscontrole, evenals belang van de supply chain voor patiëntenzorg. Onder het thema Nieuwe grenzen in supply chain management, zal de conferentie worden voorgezeten door Magdalena Ferrari del Sel, Regulatory Affairs International Senior Consultant, MMGC SRL, Buenos Aires, Argentinië en Mónica Mabel Guaita, CEO en Founding Partner, MMGC SRL, Buenos Aires Aires, Argentinië.

Het gratis te bezoeken Medical Devices International Trade Seminar zal de aanpak van het verkennen van kansen in een evoluerende markt nemen. Afgevaardigden krijgen de kans om de trends op de markt voor gezondheidsapparaten in de VS te begrijpen, nieuwe markten te veroveren door de beschikbare wereldwijde kansen te begrijpen en de handelsvoorschriften in opkomende markten te herzien, naast andere nieuwe trends.

Dit jaar is FIME co-locatie met MEDLAB Americas, een toegewijd gebied voor medische laboratoria, en samen trekt de beurs meer dan 1.200 fabrikanten van medische hulpmiddelen uit 42 landen en verwelkomt meer dan 24.200 professionals in de gezondheidszorgbranche op zoek naar producten en medische producten. diensten vanuit het hele continent.

Ga naar www.fimeshow.com om je deelname aan te melden en te beveiligen .

Gezondheidszorgevenementen VS
Fabrikanten van medische apparatuur uit de VS.
Bedrijven voor medische apparatuur in de VS.
Gezondheidszorgevenementen in Amerika
Medische beurzen in Noord- en Zuid-Amerika
Gezondheidszorgconventie in de VS.

Producten