Huis > Nieuws > Inhoud
Gebeurtenissen met betrekking tot strand schoenen
Nov 09, 2017

Voet dragen strand schoenen in het 5-sterren hotel Boutique winkel wandelen, minachting van de ober te trekken.

Een bezoeker vertelde van zijn ontmoeting met een boetiek in een vijf-sterren hotel in Guilin en gaf vervolgens feedback aan de eigenaar van de winkel. Na een gedetailleerde onderzoek, de ober werd ontslagen en de vestigingsmanager verontschuldigde zich voor de bezoeker die nacht.

Toeristen, Mr. Tang geïntroduceerd, en hij van de Hechi reed naar Guilin, is gelegen in Guilin Binjiang weg op een vijf-sterren hotel. In de avond, de heer Tang's voet dragen strand schoenen uit de ingang van het hotel kant, aan de receptie-registratie, na een boutique winkel, die hij voornemens is om te wandelen. "Omdat ik graag om te drinken, dus ik ga naar de buitenlandse wijnstreek te zien." Ik zag een fles van paard en een fles Chivas, omdat geen prijs, toen vroeg de prijs van de ober, serveerster is niet erg enthousiast om te citeren van de prijs. Ik dacht dat het een stuk duurder dan de buitenkant, dus ik ben niet van plan om het te kopen, en toen ik vroeg hoe onderscheid maken tussen echte en valse wijnen. De ober antwoordt ongeduldig, 'Wij zijn alle echte wijn hier'. Mr. Tang kwam vervolgens te verkopen de ruimte schilderen, denk dat een van hen met een steen om de collage van het schilderij is zeer knappe, zo squat er om naar te kijken voor een tijdje. Toen de serveerster kwam en vroeg mij: "meneer, vind je het leuk van dit schilderij? Als het te kopen terug, zie alles in mijn leven. Op dat moment hoorde ik haar zeggen, in de geest al enkele ongemakkelijk, plan om te stimuleren van de afbeelding te kopen naar beneden. Dus vroeg Mr. Tang de ober voor de prijs. De prijs van dit schilderij is ongeveer 2800 yuan, maar de heer Tang was alleen 2100 yuan in contanten, hij vroeg als hij de kaart kan vegen. Onverwacht deze ober antwoordt: "Swipe kaart kan, bang voor uw Cary geen geld." "Mr. Tang zei," Ik hoorde haar beantwoorden, boos en verbaasd. Net naast een spiegel, ik wil om zorg te dragen voor mezelf vandaag is wat er mis is, laat deze ober verachten. Maar zelfs meer onverwacht, de ober kwam en zei iets dat me meer verrast maakte: ' meneer, kijk niet, mensen worden niet verkocht in deze spiegel. ""

Mr. Tang denkt dat zelfs als hij in de winkel op zijn strand schoenen die dag gaat, moet hij niet het uitnodigen van de ober te nemen van een dergelijke behandeling. Mr. Tang genoemd dan het 5-sterren hotel voor een klacht. Een servicemanager bij het hotel zei dat de boetiek, hoewel gelegen in hun hotel, werd uitbesteed aan anderen. Het hotel heeft echter een geduldige uitleg en oprechte verontschuldiging voor de heer Tang de ervaring gemaakt. Mr. Tang vertelde verslaggevers: "Dit is In feite niet de schuld van het hotel, maar ze zijn nog steeds zeer oprecht, dat maakt me erg ontroerd." Ik wil graag een verontschuldiging van de boetiek en de ober, en ik hoop dat ze kunnen echt veranderen hun houding door dit. "


Producten