Huis > Nieuws > Inhoud
EWebResults, A Houston Internet Marketing Agency, kondigt de officiële lancering aan van hun nieuwe, opnieuw ontworpen website
Jul 16, 2018

HOUSTON, TX, 12 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - eWebResults, een internetmarketingbureau gevestigd in Houston, Texas, gespecialiseerd in PPC, SEO en meer, heeft de officiële lancering aangekondigd van hun nieuwe, opnieuw ontworpen website, eWebresults.com ! De vernieuwde site, gemaakt door het bekroonde team van marketingexperts, biedt snelle en intuïtieve toegang tot essentiële informatie over zijn diensten, ervaring en cultuur. De website beschikt ook over een robuuste marketingblog en een informatiecentrum met door de onderneming uitgegeven nieuws, e-books en infographics, naast andere inhoud.

Het gestroomlijnde ontwerp, verbeterde functionaliteit en verbeterde inhoud zijn ontworpen om het publiek beter van dienst te kunnen zijn. Gericht op het communiceren van de belangrijkste missie van het bedrijf om het succes van klanten via internetmarketing te versnellen, legt de website zowel de doelen als voordelen uit voor elk van zijn internetmarketingdiensten, waaronder PPC, SEO, sociale media, e-mailmarketing en nog veel meer.

"Ons bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar onze website niet. Ik wist dat het tijd was om niet alleen onze diensten maar ook ons bekroonde team te benadrukken, op een nieuwe, beter werkende website die laat zien wat we doen als een bedrijf, "zei Chris Burres, medeoprichter en CFO bij eWebResults. "Na te hebben gekeken naar een aantal websites die we voor klanten hebben gebouwd, wist ik dat het tijd was om onze website een opknapbeurt te geven. We hebben deze geweldige websites voor onze klanten gebouwd die heel veel verkeer genereren, maar de onze leek zo eenvoudig."

Het hoofddoel van eWebResults van de bijgewerkte website breidde zich verder uit dan visuele verbeteringen. Het team wilde pronken met klantenservices, SEO-middelen, de blogs van hun bekroonde contentafdeling en de Best SEO Podcast, 'Unknown Secrets of Internet Marketing', die in 2007 werd gecreëerd door Chris Burres.

De website toont echt hun klanten en wat ze voor hen hebben gedaan. Er is een nieuw aanbevolen gedeelte op de website dat ingaat op verschillende case-study's die zij hebben uitgevoerd voor hun klanten. Elke case study toont de projectbeschrijving, wat de uitdaging was, de strategie en de resultaten.

"Het is grappig hoe we zoveel tijd aan het merk van onze klant kunnen besteden, dat ons eigen merk en onze identiteit buiten spel kunnen blijven," vervolgde Burres. "Door de nieuwe website te bouwen, zorgde het er niet alleen voor dat het team zo efficiënt en kwaliteitsgericht bleef als mogelijk, maar dat we ook de tijd namen om een stap terug te doen en onszelf in de positie van onze klanten te plaatsen en onze processen te verbeteren door alles zelf te doorlopen ."

De nieuwe website van eWebResults zal regelmatig worden gecontroleerd en geüpdatet om op de hoogte te blijven van de nieuwste websitetrends. Je kunt hun nieuwe website bekijken op www.ewebresults.com

eWebResults opende voor het eerst haar deuren in 1999 onder de naam E-Webstyle, een internetmarketingbedrijf in Houston met de focus op ontwerp van aangepaste websites en IT-ondersteuning. Met de explosie van zoekmachine-marketing in het begin van de jaren 2000, hebben we snel zoekmachineoptimalisatie toegevoegd als middel om verkeer naar de websites van onze klanten te krijgen. eWebResults garandeert resultaten die voor uw bedrijf van belang zijn, erkend als internationale experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, de meest populaire SEO-podcast uitzenden op iTunes en een officieel Google Partner Agency zijn.

Producten