Huis > Nieuws > Inhoud
Geërgerde klantenserviceleiders melden dat 40% van alle klantentickets geestverruimend en repetitief zijn
Sep 12, 2018
SAN FRANCISCO, CA, 11 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Nieuw onderzoek van DigitalGenius en Canam Research bevestigt de langetermijnbelangen in de klantenservice over een overvloed aan hinderlijk herhalende, maar eenvoudig op te lossen vragen over de inkomende klantenservice .

4 van de 5 klanten van de klantenservice zeggen dat significante percentages van het totale ticketvolume van hun team kaarten zijn die zeer repetitief zijn en toch gemakkelijk op te lossen zijn:

- 37% van de ondervraagde leiders zegt dat 40 procent van de tickets van hun team repetitief en toch gemakkelijk op te lossen is
- 48% zegt dat 30 procent of meer van de tickets van hun team repetitief zijn, maar gemakkelijk op te lossen
- Maar liefst 80% zegt dat 20 procent of meer van de tickets van hun team repetitief zijn, maar gemakkelijk op te lossen

Deze herhalende, geestdodende inkomende vragen variëren van eenvoudige verzoeken om restitutie tot abonnementswijzigingen in zoekacties op rekeningen en alles daartussenin. Nog nijpender voor de klanttevredenheid en het moreel van de klantenservice zelf zegt 25 procent van de leiders van de klantenservice dat hun agenten tussen de 5 en 8 verschillende systemen gebruiken om deze inkomende vragen van klanten op te lossen - onnodige tijd en frustratie toevoegen aan het proces van oplossing zorgen van klanten of vragen.

Deze resultaten en meer worden allemaal vastgelegd in een nieuwe downloadbare gids van DigitalGenius genaamd Survey Says: What Customer Service Leaders Say About Their Jobs in 2018 . Dit gratis document onthult exclusieve nieuwe gegevens van klantenservice-afdelingen en directeuren over het inhuren en behouden van medewerkers van klantenservice; de kanalen die ze in 2018 gebruiken om klantvragen op te lossen; hoe klantenondersteuning helpt hun bedrijven een concurrentievoordeel te behouden, en meer. Het is hier beschikbaar om te downloaden .

"Op dit moment evolueert de klantenservice van een systeem-zware, repetitieve oriëntatie naar een situatie waarin repetitieve vragen volledig kunnen worden opgelost met machine learning en AI-tools," zei Mikhail Naumov, President en mede-oprichter van DigitalGenius. "Het ontploffende aantal manieren waarop klanten service-agenten in 2018 kunnen bereiken, gecombineerd met torenhoge verwachtingen van klanten, zijn allemaal verlicht in dit onderzoek - en het is duidelijk uit de gegevens dat tools die zich kunnen bezighouden met alledaags, repetitief werk meer tijd zullen creëren voor agents om aan te pakken het complexe werk waar hun menselijke brein voor bedoeld was. "

DigitalGenius is het AI-platform dat uw klantenondersteuning op de automatische piloot zet door gesprekken te begrijpen, herhalende processen te automatiseren en uw klanten te verrassen. Het platform wordt aangedreven door diepgaand leren dat de doelstellingen van uw klanten begrijpt en stuurt vervolgens geautomatiseerde resoluties door API's die naadloos aansluiten op uw eigen backend-systemen. Dit is de praktische toepassing van AI die de concrete ROI levert waarop u hebt gewacht.

Het DigitalGenius AI-platform wordt gebruikt door KLM Royal Dutch Airlines, The Perfume Shop, Air France en andere op de toekomst gerichte bedrijven om automatisering van gespreksprocessen te stimuleren door middel van diepgaand leren. Lees meer over hoe het werkt op digitalgenius.com .
Producten