Huis > Nieuws > Inhoud
Kenmerken van strand schoenen
Nov 09, 2017

Zomer, een scala aan anti-fluweel en suede leder is de schoen markt verkoop speling in de heldere vlek geworden. In de schoen markt, al zeer verlaten winkels, wordt kleurrijke suede leer geplaatst op een goed zichtbare plaats. Deze suede leer worden hoofdzakelijk gebruikt bij de productie van strand schoenen. Dit is ook de sleutel tot de anti-suede leer. Bovendeel: singelband/anti-stinkende elastisch doek; Zool: EVA, rubber; functies: ontworpen voor mensen die houden van outdoor sporten, eenvoudig en comfortabel. De bandage systeem is de voorkant "-" nadat "X" typt, met dubbellaags ontwerp, de binnenste laag is zeer zacht en comfortabel en heeft een goede deodorant functie vier elastisch doek; de buitenste laag van de afgedrukte nylon Afrikaanse-patroon is mooi en draagbaar; de demping functie van Eva tussenzool is zeer goed, en de anti geur effect wordt versterkt, en de grote bodem is de "leesbare" ontworpen en ontwikkeld door de Pathfinder. Zolen, anti-slip, slijtvast, sucker-deeltje typeontwerp geschikter voor Chinese terrein functies, greep beter.

Volgens de ontwerpers van schoen-en kleinbedrijf zijn de belangrijkste kenmerken van strand schoenen vijf:

1. kunnen volgens ergonomie design schoenen, schoenen worden aangepast, geschikt voor alle soorten voet-type gasten;

2. lichtgewicht, zachte, schokdempende goed;

3. de zool is uiterst rijk aan taaiheid en duurzaamheid;

4. ruime schoen binnenruimte;

5. meeldauw, deodorant, ademend, waterdicht, vocht de absorptie, snel drogen, regenachtig of wild, en andere voorwaarden zijn geen probleem.

Terwijl de suède en suède worden gedrenkt in zweet en regenwater, zal zij niet uitglijden, waardoor ze de gewenste stof voor veel strand schoen ontwerpers.


Producten