Huis > Nieuws > Inhoud
Fintech-leider OppLoans benoemt Stacee Hasenbalg tot Chief Compliance Officer-rol
Sep 26, 2018
CCHICAGO, IL, 26 september 2018/24-7PressRelease / - OppLoans , de toonaangevende sociaal verantwoordelijke online kredietverstrekker, heeft de benoeming aangekondigd van Stacee Hasenbalg tot Chief Compliance Officer. Mevrouw Hasenbalg bekleedt al meer dan 20 jaar posities in bank- en financiële diensten, waaronder de rol van Associate General Counsel, de Amerikaanse Regulatory Liaison bij Bank of Montreal en Chief Compliance Officer bij Avant. Bij OppLoans zal Hasenbalg toetreden tot het executive team dat leiding geeft aan de compliance- en risk-oversight-functie van het bedrijf om maximale transparantie en efficiëntie te garanderen, aangezien het bedrijf financieringen levert aan consumenten met een onderbezetting.

Mevrouw Hasenbalg heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van financiële organisaties over juridische en compliance-aangelegenheden, governance en naleving van wet- en regelgeving conform de BSA / AML / Patriot Act, Dodd-Frank en andere consumentenfinancierings- en effectenregelingen. Ze heeft een JD van UC Berkeley en een BA van Purdue University.

"Stacee Hasenbalg is een erkende autoriteit in haar vakgebied", zegt Jared Kaplan, CEO van OppLoans. "Haar juridische ervaring in financiële dienstverlening en ongeëvenaarde kennis van regelgeving onderscheidt haar, maar het belangrijkste is dat ze net zo enthousiast in onze missie gelooft als wij." Stacee zal een waardevolle leider zijn bij OppLoans omdat we onze reputatie als beste en meest verantwoordelijke huis voor onze niet-traditionele leningen. "

Hasenbalg voegde hieraan toe: "OppLoans heeft sociaal verantwoorde financiële opties geboden aan bijna 200.000 Amerikanen die nergens anders heen konden gaan.Ik ben verheugd om bij te dragen aan de missie om de hoognodige kredietwaardigheid aan dit onderbediende segment te leveren."

OppLoans is een van de best beoordeelde online kredietverstrekkers en dienstverleners in de branche. Met snelle financiering, aanzienlijk lagere tarieven, totale transparantie en ongeëvenaarde klantenservice biedt OppLoans niet-prime leners een betrouwbaar alternatief voor payday-leningen.

Ga voor meer informatie over OppLoans naar de OppLoans-website op OppLoans.com of bel John O'Reilly via (312) 212-8079 extensie 818.

Opportunity Financial, LLC
130 E Randolph St, Suite 3400
Chicago, IL 60601
Producten