Huis > Nieuws > Inhoud
Voormalig EarthLink Executive Linda Kahangi sluit zich aan bij Everywhere Wireless, Chicago's snelst groeiende internet service provider
Sep 17, 2018
CHICAGO, IL, 17 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Everywhere Wireless maakt de benoeming bekend van Linda Kahangi als Vice President of Operations and Engineering. In deze nieuwe rol zal Kahangi leiding geven aan het ontwerp, de engineering, installatie, werking en ondersteuning van de gigabit + internetdienst van het bedrijf. Kahangi, een ervaren Internet Service Provider-manager, was eerder Executive Vice President of Operations bij EarthLink, waar zij de leiding had over de netwerkinfrastructuur die meer dan 5 miljoen abonnees ondersteunde. Kahangi heeft ook de geconsolideerde technische activa geïntegreerd en geoptimaliseerd die het resultaat waren van de overnames van MindSpring, Netcom, New Edge Networks en vele andere kleinere ISP's. Ze was een belangrijke driver bij het helpen van EarthLink om de klanttevredenheidsprijzen van JD Powers te verdienen en de 'Top 100 plaatsen om te werken in IT' van Computerworld. Ze zal een sleutelrol spelen bij het begeleiden van Everywhere Wireless door zijn explosieve groei en tegelijkertijd de kwaliteit en evolutie van zijn infrastructuur waarborgen.

Eerder was Kahangi ook werkzaam in de raad van bestuur van Tellabs, een wereldwijde producent van netwerktechnologie, als CEO van Alpha Phi International Fraternity en als President van New Edge Networks. Voorafgaand aan die functies vervulde ze verschillende managementfuncties in software engineering en engineering. Tijdens haar carrière werd ze benoemd tot Georgia CIO of the Year, een Computerworld "Premier 100 IT Leader" en een "InfoWeek 500 Leading IT Innovator." Kahangi ontving een BS in Computer Science van Iowa State University en een MBA van St. Mary's College of California.

"Geen enkel bedrijf is beter gepositioneerd dan Everywhere Wireless om nieuwe normen te blijven stellen voor residentiële en zakelijke internetdiensten op de Chicago-markt," zei Kahangi. "Met de inzet van geavanceerde technologie in ons hele netwerk, een niet-aflatende inzet voor netneutraliteit en de enige 5-sterrenervaring (volgens Yelp en Google) in Chicago, hebben we een geweldige kans om innovatie en groei in deze opwindende markt te stimuleren Ik ben ook trots om te werken voor een bedrijf dat samenwerkt met de stad Chicago om de openbare toegankelijkheid van het internet te bevorderen. "

"We zijn erg verheugd om aan boord van zo'n ervaren ISP-leider te komen om onze operationele en technische divisies te runnen", zegt Keegan Bonebrake, Everywhere Wireless EVP of Strategy and Real Estate.

Everywhere Wireless bezit en beheert een in Chicago gevestigd gigabit-internetnetwerk dat is ontworpen voor gemeenschappen en bedrijven met meerdere gezinnen; klanten zijn Cisco, CBS, Nike, Google, het Art Institute en het Field Museum, samen met bijna alle toonaangevende commerciële en residentiële projectontwikkelaars, managers en condo-verenigingen in het hele gebied van Chicago. Het Everywhere Wireless-netwerk maakt gebruik van de nieuwste generatie microgolftechnologie en biedt glasvezel-internetsnelheden tot en met meer dan 1.000 megabit per seconde (ook Mbps), ook wel bekend als Gigabit-snelheden, het snelste internet dat beschikbaar is in Chicago, zoals gemeld door Crain's Chicago Business. Om een verschil te maken in de levens van de geweldige mensen in Chicago, heeft Everywhere Wireless samengewerkt met de stad Chicago om gratis wifi te bieden bij veel van de openbare parken en stranden van de stad - en het bedrijf levert regelmatig bijdragen aan dergelijke community-projecten. gerichte organisaties als het Greater Illinois Chapter van de Alzheimer Association, het ReVive Center voor huisvesting en genezing en alfabetisme. Ga voor meer informatie over Everywhere Wireless naar www.EverywhereWireless.com .
Producten