Huis > Nieuws > Inhoud
Fort Worth Design District's Bezoekers en Alliantie Bewoners Willen binnenkort een hondenpark hebben in een buurt vol met kunstposters en -structuren
Aug 15, 2018

FORT WORTH, TX, 09 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Als een van de snelstgroeiende provincies in de natie, zou je kunnen vragen: wat is Tarrant County vermist? Een ding dat het niet mist, is kansen, dat is zeker! Weggestopt in wat ooit de buitenwijken van het Bondgenootschap van North Fort Worth was, is een zich snel ontwikkelende wijk die bekend staat als het Fort Worth Design District. Deze designwijk leek alles te hebben: kunst, festivals, een vriendelijk buurtcentrum, commercieel vastgoed, drie verschillende soorten kantoorruimte voor verhuur ... maar toch wilden de ontwikkelaars meer. Dit "meer" was precies wat een gebied als dit nodig had, een hondenpark.

Buurtbewoners en bezoekers hebben dit gebied snel kunnen ontwikkelen, van het terrein tot het toevoegen van drie nieuwe zakencentra: Box Office Warehouse Suites, Golden Triangle Business Park en Paddock Place Office Suites. Elk uniek en met verschillende beschikbare commerciële ruimte voor lease , de waarde die ze elk hebben toegevoegd aan de gemeenschap is immens. Deze wijk staat bekend als hondvriendelijk. Eventwinsten van het Graffiti and Street Art Festival dat in maart plaatsvond, werden zelfs gedoneerd aan een plaatselijk dierenasiel. Het was niet meer dan normaal dat een hondenpark aan deze gemeenschap werd toegevoegd.

In een kwestie van tijd werd er gesproken over een hondenpark dat buren en gebiedsgasten nieuwsgierig maakte naar de constructie. Hoewel het nog steeds in de maak is, hadden lokale ontwikkelaar en ondernemer Ron Sturgeon een aantal spoilers om aan te kondigen. "Golden Triangle Dog Park wordt een vrije plek voor hondenliefhebbers om hun huisdieren te laten spelen.Er zullen twee secties zijn voor dit hondenpark: voor kleine honden en voor grotere rassen.We willen dat iedereen zich hier verwelkomd voelt en er tonnen aan toegevoegd heeft coole dingen waarvan ik het gevoel heb dat huisdieren er echt van zullen genieten, ik ben zelf een hondenbezitter en ik kan niet wachten om mijn honden naar buiten te brengen. "

Van wat bekend is, beschikt het park over banken, speelruimtes, waterfonteinen en meer. Voeg daar nog het landschap aan toe, muurschilderingen geschilderd door kunstenaars uit het hele land en kunstinstallaties net zo uniek als de buurtcentra die deel uitmaken van het Fort Worth Design District en je hebt een recept voor succes. "Snap en deel" een foto van jezelf, je huisdieren of beide in een van de vele muurschilderingen die deel uitmaken van de 'Snap and Share Art Walk' en de herinneringen zijn van onschatbare waarde.

Verwacht wordt dat dit hondenpark vóór de winter van 2018 zijn deuren zal openen, zodra de temperaturen voor huisdieren afnemen om veilig te kunnen genieten van deze speeltuin. Three Dog Bakery en Linda Allen State Farm sponsoren de grote opening van het Golden Triangle Dog Park en zullen speciale spulletjes geven om huisdieren en eigenaren van gezelschapsdieren te geven. Velen hebben gespeculeerd over dit ontwerpdistrict en wat het zou doen voor de gemeenschap, maar een ding is waar, het voegt zo veel waarde toe aan een gebied dat geen significant verkeer of plaatsen om te winkelen / werken had. Golden Triangle Dog Park bevindt zich op 1929 Golden Heights Road, Fort Worth, Texas 76177.

Over Box Office Warehouse Suites
Box Office Warehouse Suites was het eerste bedrijvenpark in Fort Worth dat werd gebouwd met gebruik van containerschepen met één verzendeenheid als bedrijfsgebouwen. Dit bracht een salonverhuurbedrijf naar het gebied met kleine salonboetieks in de Salon en Spa Galleria Box Alliance. In dit buurtcentrum vindt u ook verschillende kantoorruimtes, die worden gebruikt door andere bedrijven, zelfs een pinautomaatcentrum, en andere beschikbaar voor bewoning. Kijk voor informatie over leasing of actuele informatie op www.boxofficewarehousesuites.com of neem contact op met Jim Eaton op 817-439-3224 of via e-mail op jime@rdsinvestments.com .

Over Golden Triangle Business Park
Golden Triangle Business Park biedt opslagruimte voor lease en hobbywinkels te huur met maandelijkse opties. Verschillende bedrijfseigenaren hebben gebruik gemaakt van de ruimte en laten hun activiteiten groeien in de winkelruimtes die Golden Triangle biedt. Beheerd door RDS Real Estate, volledige onroerend goed aanbiedingen zijn te vinden op www.rdsrealestate.com of door te bellen naar 817-439-3224.

Over Fort Worth Design District
Het Fort Worth Design District ligt in Fort Worth, en bestaat uit drie verschillende bedrijventerreinen met kantoorruimte te huur, winkelruimte te huur, winkelruimte, magazijnruimte, kantoor / magazijngebouwen en meer. Golden Triangle biedt betaalbare winkelopties van maand tot maand, evenals magazijnen met erkende deuren en laadperrons. Box Office Warehouse Suites biedt kantoor-, winkel- en winkelruimte voor lease in containercontainer-gebouwen, terwijl Paddock Place Office Suites Executive Office-suites biedt voor verhuur met vergaderzaalopties. Alle drie de eigendommen worden beheerd door RDS Real Estate en zijn de thuisbasis van verschillende lokale bedrijven.

Producten