Huis > Nieuws > Inhoud
Volledig gezicht snorkelen maskers Vs traditionele Snorkel maskers
Jan 31, 2018

Volledig gezicht snorkelen maskers vs traditionele snorkel maskers

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen genieten van volledige gezichtsmaskers snorkel, dus veel is omdat zij toestaan dat u via de mond en neus ademen.Deze dergelijke een meer natuurlijke manier van ademhaling.

Vernevelen en lekken zijn de grootste klachten met traditionele snorkel maskers. Soms, ongeacht wat je ook probeert, kunt niet je stoppen van een conventionele masker uit beslaan.

Met de nieuwe volledige snorkel gezichtsmaskers, is de vernevelsystemen volledig geëlimineerd of drastisch teruggebracht (afhankelijk van het merk).Deze maskers betrekking hebben op je hele gezicht maar zijn opgesplitst in twee aparte kamers.Het Hogerhuis is het gedeelte van de weergave. De tweede kamer heeft betrekking op zowel uw mond en neus en is aangesloten op het stuk van de snorkel.Vernevelen kan worden gezien in het onderste gedeelte, die ok is als het verschilt van het gedeelte van de weergave.Lucht wordt getrokken door de snorkel stuk en verspreid via dit onderste gedeelte.

Net als een traditionele snorkel masker lekken volledige gezichtsmaskers als het is niet de juiste grootte voor uw gezicht. Dit is het belangrijkste bij het kiezen van een masker. De grootte moet worden juiste - en het bedrijf dat u aanschaffen bij een goed rendement beleid moet hebben, in het geval u wilt ruilen voor een ander formaat.


Producten