Huis > Nieuws > Inhoud
Nog sterker In vier weken met Michelle Obama de Personal Trainer
Aug 16, 2018

WASHINGTON, DC, augustus 16, 2018/24-7PressRelease /--Cornell McClellan kondigt de officiële lancering van zijn vier weken durende oefening-serie — The Immortal lichaamstraining. De klassen vindt elke maandag en donderdag om 6:00 PM EDT vanaf September 10, 2018. Voor degenen op het gebied van de D.C./Maryland/Virginia (DMV), kunt u deelnemen aan de klassen in-persoon op Fitness Snob Studio. Voor degenen die buiten de DMV gebied, kunt u deelnemen aan de klassen via LiveStream en on-demand. McClellan wil maken het eenvoudig voor iedereen om te trainen met hem — altijd, overal en op elk scherm. De prijs is $39.99 voor toegang tot alle acht klassen via live-stream of op elk gewenst moment on-demand.

McClellan erkent dat "fitness is de fontein van de jeugd." Wanneer gecombineerd met voeding, hij gelooft dat het wordt fysiek fit mensen geestelijk gezond te blijven en zorgen voor het uithoudingsvermogen nodig om volop te genieten van elke minuut van hun leven kan helpen.

McClellan is beschikbaar voor commentaar, Q&A, interviews en kan verder discussiëren over de volgende onderwerpen:
* Persoonlijke training met Barack en Michelle Obama
* Een holistische benadering van fitness
* Hoe fysieke fitheid draagt bij tot een betere levensstijl
* Hoe om te beginnen uit te werken op elke leeftijd
 

Hoewel beginners waarschijnlijk niet voormalige First Lady Michelle Obama de armen of voormalig President Obama de abs in vier weken krijgen zal, krijgt zij de instrumenten om er te komen en om andere fitnessdoelen te bereiken.

De onsterfelijke Body Workout is beschikbaar voor iedereen met een aangesloten apparaat, van mobiele telefoons en tabletten voor desktops en laptops.

Ga naar voor meer informatie of aanmeldenstreaming.fitnesssnobstudio.com.

Cornell McClellan is een gecertificeerd Fitness Consultant en Personal Trainer. Hij heeft een persoonlijke trainer tot de Obama familie geweest voor meer dan twee decennia, zijn krediet verdienen als de Schepper van Michelle Obama van wapens.

Producten