Huis > Nieuws > Inhoud
Giftalove.com is helemaal klaar met zijn snelle en efficiënte Express Rakhi-bezorgservices
Aug 20, 2018

NEW DELHI, INDIA, 19 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Giftalove.com, een uitgebreid online portaal voor geschenken, dat zich richt op het leveren van de beste kwaliteit Rakhi-geschenken en betrouwbare diensten aan zijn klanten, werkt aan elk facet van Raksha Bandhan 2018 viering. Als onderdeel van zijn bewonderenswaardige inspanningen heeft het portaal zijn snelle Express Rakhi-bezorgingsservices ingeluid om elk soort valkuilen te voorkomen . Deze service is exclusief ontworpen om al die bestellingen van het laatste uur snel en efficiënt af te handelen.

De portal heeft elk aspect van de problemen van klanten nauwgezet bestudeerd en kwam erachter dat er een sterke behoefte is aan een goed gebouwd systeem om Rakhis op het elfde uur te bezorgen. In deze snelle wereld is het soms moeilijk om alles in zijn eentje te beheren, waardoor mensen belangrijke dingen in het leven missen. De koerierdienst aangeboden door Giftalove is een zegen voor al die klanten die hun bestelling om de een of andere reden niet op het juiste moment hebben kunnen plaatsen. Sinds het begin heeft het portaal haar klanten geholpen om vriendelijkheid in hun relatie te brengen, en het is toegewijd aan het werken met een vergelijkbare ideologie.

Praten over het gemak dat dit snelle leveringsmechanisme biedt aan zijn klanten, de CEO van de portal, de heer Deelip Kumar zei: "Ons team begrijpt de betekenis van Raksha Bandhan voor elke broer-zus en ook de ontevredenheid over het niet zijn in staat om op het juiste moment Rakhi- of Rakhi-geschenken te sturen. Daarom hebben we er vooral voor gezorgd dat we werken aan onze Express Rakhi-bezorgservices. Dit moet ervoor zorgen dat, zelfs als een klant zijn bestelling plaatst op het elfde uur, het wordt geleverd vóór de grote dag. Het portaal heeft al alle voorbereidingen getroffen, de kwaliteit van de producten en de snelheid van zijn diensten verzorgd. En we geven evenzeer kennis van het feit dat zuster / broers niet hoeven te compromis over een verscheidenheid aan geschenken Onze koerierscatalogus heeft ook een breed scala aan producten waaruit men kan kiezen. Het idee om zussen in staat te stellen Rakhi naar India en andere delen van de wereld te sturen, om broeders te helpen liefde te tonen hun zussen met Rakhi-geschenken, is het doel van onze website. "

Hier zijn een paar van de producten in het bereik van Express Rakhi-levering die Giftalove.com heeft toegevoegd als onderdeel van de voorbereiding voor Raksha Bandhan 2018:

Rakhi met cakes
Of het nu een festival is, cakes kunnen hun betekenis niet verliezen en dat ding in gedachten houden, de portal heeft dit speciale product bedacht. Dit jaar gaat het festival gevierd worden op 26 augustus en we hebben alle nodige voorzieningen getroffen om je cadeau voor de grote dag af te laten leveren.

Rakhi met bloemen
Het is de geur van liefde die de toetssteen is van de relatie tussen broer en zuster, en om aan de liefde in overvloed toe te voegen, heeft de portal dit bereik van Rakhi met bloemen ontworpen . Er zijn grote variëteiten van producten in het assortiment die verschillende soorten bloemen zullen omvatten. Ongeacht de fysieke afstand die broeder-zuster deelt, zal dit geschenk zeker de glans van hun onverbloemde relatie versterken.

Beginnend met zijn ondernemende reis in 2013 met een kleine opstelling, behandeld door een handjevol mensen, heeft de heer Deelip Kumar, de CEO van Giftalove.com, de naam van het bedrijf tot grote hoogte gebracht. Deze betrouwbare en efficiënte portaalsite voor cadeaus omvat een aantal keren cadeaus, waaronder Raksha Bandhan. Met zijn snelle en efficiënte diensten is de naam van het bedrijf bekend geworden voor het leveren van geschenken aan verschillende delen van de wereld. Betrouwbare services, kwalitatieve producten en koeriersdiensten zijn enkele van de buitengewoon vindingrijke eigenschappen van het portaal. Deze Raksha Bandhan heeft met name radicale veranderingen in zijn Rakhi express-bezorgservice gedaan om klanten te helpen bij het plaatsen van hun bestelling op het laatste uur. Om meer te weten bezoek - www.giftalove.com

# # #

Producten