Huis > Nieuws > Inhoud
GlobalCannabinoids.io kondigt recordhoge en industriële industriële CBD-vraag naar hennep aan voor het tweede kwartaal van 2018
Aug 07, 2018

LAS VEGAS, NV, 6 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - GlobalCannabinoids.io is verheugd aan te kondigen dat het verkeer naar de website jaar op jaar met meer dan 1200% steeg, terwijl Google op zoek ging naar bulk- en groothandel CBD-olieproducten afgeleid van geregistreerde industriële hennep steeg. Sleutelwoorden zoals "bulk cbd", "wholesale cbd," "bulk hennepolie" en "hennepolie in de groothandel", zagen recordonderzoeken omdat de wereldwijde vraag naar industriële CBD-olieproducten met hennep enorm toenam. Bovendien namen zoekopdrachten met sleutelwoorden voor 'private label CBD', 'white label CBD' en 'CBD-olieproductie' ook toe naar recordaantallen, naarmate meer en meer bedrijven en bedrijven wereldwijd de hennep-afgeleide fytocannabinoïdenmarkt betreden.

De enige grootste toename in het zoekvolume kwam van de diergezondheidsindustrie, omdat het sleutelwoord op zoek naar "CBD voor huisdieren" en "hennep voor huisdieren" een enorme toename van het verkeer te zien gaf. Zoeken naar sleutelwoorden voor CBD-olie uitgevoerd buiten de Verenigde Staten kwam uit meer dan 80 landen, met het Verenigd Koninkrijk (VK), Canada en Duitsland bij de top 3. Dit werd gevolgd door Frankrijk, Australië, Italië, Mexico, Colombia, Brazilië, en Japan.

GlobalCannabinoids.io is de marketingafdeling van de grootste producent, producent en distributeur van hennep-afgeleide fytocannabinoïden in de VS. De gegevens die op het GlobalCannabinoids.io-platform worden verzameld, maken de realtime beoordeling van de vraag mogelijk op basis van geografische locatie, productcategorie en verticaal, zoals nutraceutical, farmaceutische, cosmetische, persoonlijke verzorging en diergezondheid. Het bedrijf bouwt momenteel aan een geavanceerd algoritme om in real time de waardevolle gegevens die het verzamelt te extrapoleren om beter te kunnen voldoen aan de productie- en productiebehoeften van zijn klanten. Het bedrijf verkoopt zijn gegevens niet aan derden en alle verzamelde informatie wordt beschermd op hoogbeveiligde servers.

Over GlobalCannabinoids.io

GlobalCannabinoids.io is de online marketingafdeling van de grootste particuliere B2B bulk- en groothandelproducent, -fabrikant en -distributeur van hennep-afgeleide fytocannabinoïden in de VS.

Alle producten die worden aangeboden of geadverteerd door GlobalCannabinoids.io worden zowel intern als onafhankelijk getest op potentie, zuiverheid en consistentie. We vermarkten en adverteren alleen de allerbeste legale producten die volledig biologisch zijn, geen pesticiden bevatten, geen overgebleven oplosmiddelen, geen zware metalen en geen giftige meeldauw of schimmel. Alle industriële hennepproducten die we op de markt brengen of adverteren, worden zowel intern als onafhankelijk door derden getest om de volledige nauwkeurigheid en consistentie van alle kwaliteitscontrolemaatregelen te bevestigen en te behouden. Alle phytocannabinoid (PCR) rijke producten die onze partners produceren, produceren of distribueren, zijn legaal geïmporteerd of afgeleid van 100% federaal legale industriële hennep die is geregistreerd bij de ministeries van landbouw van Colorado, Oregon of North Carolina en die volledig voldoen aan de Amerikaanse Farm Bill sectie 7606 uit 2014 die federaal de teelt van industriële hennep legaliseerde onder bepaalde federale gemandateerde voorwaarden waaraan wij volledig voldoen. Alle producten die onze partners produceren, produceren, op de markt brengen of distribueren, voldoen volledig aan bijna alle 50 nationale, lokale en internationale wetten. Raadpleeg altijd uw lokale wetgeving voordat u producten verkoopt of distribueert. We produceren, verkopen of distribueren geen merkproducten met een retailmerk. We verkopen geen producten online of rechtstreeks aan de consument. Wij zijn exclusief een leadgenerator voor de grootste wereldwijde B2B-leveranciers van bulk- en wholesale-hennep-afgeleide fytocannabinoïden.

Producten