Huis > Nieuws > Inhoud
GoldCoin ($ GLD) Dodges Een aanval van 51% die berm, Bitcoin Gold en MonaCoin aanpakt
Jun 20, 2018

CALGARY, AB, 29 mei, 2018 / 24-7PressRelease / - Terwijl drie grote cryptocurrencies miljoenen dollars verloren aan het bewijs van werk, of PoW, aanslagen, kwam GoldCoin ($ GLD) moeiteloos boven. Dankzij de al 51 procent verdedigende verdediging die er was, werd de cryptocurrency netjes omzeild door een enorme hash-aanval gericht op meerdere uitwisselingen.

Volgens de eerste rapporten was het incident van mei 2018 een klassiek voorbeeld van misbruik van 51 procent. Hackers kregen de autoriteit over aanzienlijke hoeveelheden hashing, zodat ze de consensusgebaseerde bevestigingen die Power PoW-cryptocurrencies overschrijden, konden negeren. Met de meerderheid van de knooppunten op een netwerk onder hun controle, was het gemakkelijk om consensus te vervalsen, munten twee keer uit te geven en transacties in omgekeerde volgorde voor hun eigen winst.

Interessant is dat de hier gemarkeerde munten niet wisten hoe ze moesten reageren, zelfs na miljoenen verloren ruilen. Terwijl de uitwisselingen zeker slimme stappen namen door het stoppen van stortingen, is het de moeite waard om erop te wijzen dat veel van de protocollen met slachtoffers gewoon met hun broek naar beneden zijn getrokken. Berm viel bijvoorbeeld een maand eerder ten prooi aan een soortgelijke DDoS-aanval.

Waar staat GoldCoin ($ GLD) temidden van dergelijke onrust? Dit zou niet de eerste keer zijn dat de cryptocurrency dergelijke onderzoeken heeft doorstaan, maar het is niet verwonderlijk dat de slechte acteurs het lijken te hebben gepasseerd ten voordele van eenvoudiger pickings. Sinds Goldcoin sinds 2013 een 51% -aanval verdedigt, kunnen aanvallers hun frauduleuze blockchains niet verspreiden over het netwerk.

"Het GoldCoin Network heeft ontelbare 51% aanvallen over zijn 5-jarige geschiedenis overleefd en nooit teruggedraaid", zei gemeentelid Greg Matthews. "Omdat we ons altijd hebben gericht op het robuuster maken van het Satoshi-protocol, hebben GoldCoin-gebruikers zich nooit zorgen hoeven maken over dit soort problemen."

Is de aanpak van GoldCoin beter dan hoe andere PoW-protocollen werken? Hoewel het zeker superieur is aan niets doen, is het ook de standaardoplossing waar uitwisselingen alleen maar strengere bevestigingsvereisten invoeren, omdat het transacties snel en consistent houdt. Ga naar GoldCoinweb.com voor meer informatie over waarom GoldCoin beter voorbereid is. U kunt ook een gedetailleerde whitepaper lezen over hoe GoldCoin ($ GLD) 51% aanvallen afhandelt .

GoldCoin is een peer-to-peer cryptocurrency die eindelijk voldoet aan de beloften van decentralisatie. Het is volledig gebouwd en wordt onderhouden door een team van toegewijde vrijwilligers die er rotsvast van overtuigd zijn dat ze economische vrijheid bevorderen. Dankzij deze principes en een focus op gebruikersfuncties voor het veranderen van bruikbaarheid, zoals bevestigingssnelheden van twee minuten en onmiddellijke 0-Conf-transacties, verandert GoldCoin fundamenteel de manier waarop cryptocurrency en economieën werken.

In tegenstelling tot de effecten, aandelenopties, winstdeling en andere investeringsplannen van de afgelopen eeuwen, is dit meer dan alleen maar een nieuwe manier van beleggen: het is een bewezen systeem waarbij prijzen alleen op wiskunde zijn gebaseerd. Dankzij het SegWit-vrije ontwerp is het grootboek echt controleerbaar en veilig. Nog beter: het wordt aangedreven door een innovatief 51 procent verdedigingsalgoritme en een toegewijde community die samenwerken om te voorkomen dat iemand het spel manipuleert.

Website 1: Goldcoinweb.com
Website 2: GoldCoin.org

Contact: Adam Sharek
Telefoon: + 403-921-7111 (Canada)
E-mail: a.sharek@goldcoin.org

Producten