Huis > Nieuws > Inhoud
GRAMMY® Award-genomineerde kunstenaar Marsha Ambrosius gastspreker voor het MPAC Film Festival 2018!
Sep 26, 2018
HOUSTON, TX, 26 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Het MPAC Film Festival is verheugd om de deelname en toevoeging van Grammy Award-genomineerde kunstenaar Marsha Ambrosius aan zijn najaar 2018 line-up aan te kondigen. Het MPAC Film Festival wordt gepresenteerd door het Center for Critical Race Studies van de Universiteit van Houston in samenwerking met MACK Performing Arts Collective (MPAC), een 501 (c) (3) non-profit kunstenorganisatie die zich toelegt op het cultiveren van de interesse van visuele en uitvoerende kunsten door Blootleggen, opleiden en onderhouden. " Met een zware schijnwerper die nu op dit tweejaarlijkse festival wordt geplaatst, beginnen meer en meer geprononceerde sterren te zweven om deel te nemen aan het driedaagse MPAC-evenement. De speciale gast van het laatste festival was actrice Kim Fields.

"Dit zijn onafhankelijke films, meestal korte films, die putten uit de geest van een groot festival met een meer lokaal gevoel," zei Jalene Mack, oprichter van MPAC. "Het laatste evenement had meer dan 800 deelnemers, het festival is ontworpen om een economische impact te hebben op het lokale bedrijfsleven."

MPAC werkt samen met het Center for Critical Race Studies van de University of Houston-Downtown om niet alleen onafhankelijke films te introduceren, maar ook om boeiende forums te organiseren onder studenten, hun leeftijdsgenoten, professionals in de industrie, docenten en de beroemdheden die het festival aantrekken. Marsha Ambrosius zal op 11 oktober in gesprek gaan met festivalgangers naast Jillian JJ Simmons, I'm Me Foundation Founder en auteur van Respect My Crown. Een speciale vertoning van 5th ward TV Series met Creator terugbellen Greg Carter - Producer, regisseur, schrijver Speciale presentatie van clips "Canal Street" & gesprek met Rhyan LaMarr uitvoerend producent, schrijver en regisseur.

Andere gekenmerkte sprekers; Gemeente Houston Raadslid Dwight Boykin, HBO Talent Acquisitie Caroline Garcia, Joe Newcomb financier van Dallas Buyers Club, 5de Ward TV Show Ontwerper Greg Carter, Canal Street Movie Director Ryan LaMarr, Dominique Telson van Astute Films, Marketingconsulent Velma Trayham van Thinkzilla Consulting Group , Headkrack van Dish Nation & The Rickey Smiley Morning Show, Media Personality Kiana Dancie en vele anderen.

Het filmfestival is gratis voor geregistreerde middelbare scholieren; en tegen lagere kosten voor universiteitsstudenten in de regio, zie www.mpac-arts.org voor meer informatie. Koop kaartjes op https://filmfreeway.com/MPACFilmFest . Sponsors, Vendors, Monologue Competition en Open Mic Artists interesses sturen contactinformatie naar: admin@mpac-arts.org . Volledige festivalplanning en activiteiten zijn te vinden op www.mpac-arts.org

Leden van de media worden aangemoedigd om sollicitatiebrieven aan te vragen en perskaarten in te dienen voor het festival via ThinkZILLA Consulting Group. Pre-kwalificatie voor perswinkels zal voor 9 oktober zijn voltooid, omdat alle beroemdheidspanels zich beperken tot leden van de pers om studenten en docenten eerst te laten kiezen bij deelname aan deze evenementen.

De missie van MPAC om de interesse van podiumkunsten te cultiveren door onze jeugd bloot te stellen, te onderwijzen en te entertainen, wordt door ditzelfde programma bereikt door onze gastsprekers en experts uit de industrie rechtstreeks aan de scholen te presenteren om hun kennis te delen op het gebied van podiumkunsten en beeldende kunst die kunnen aanmoedigen succes. Bovendien worden de middelbare scholieren door MPAC beurzen toegekend, zodat ze de onderwijsworkshops helemaal gratis kunnen bijwonen! Niets als GRATIS onderwijs EN instructie van de besten over hoe succesvol te zijn!
Producten