Huis > Nieuws > Inhoud
Gunn Nissan Of Denton Hostingdag Nissan Appreciation
Jul 27, 2018

DENTON, TX, 13 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Gunn Nissan uit Denton, Texas organiseert een Nissan Appreciation Day-evenement bij hun dealer op 16 juni 2018. Patroons zullen genieten van weggeefacties van Jay Jenson op 94.9 KLTY en 105.3 The Fan , schminken, een bounce house, de mogelijkheid om twee Paw Patrol-personages te ontmoeten en een foodtruck - gratis voor iedereen die erbij is. Naast de gratis activiteiten en het eten, is er ook een adoptie voor huisdieren ten bate van Apollo Support and Rescue, een organisatie gevestigd in Justin, Texas. Apollo redt honden van lokale dierenasielen in Noord-Texas of honden die proberen te overleven door misbruik, verwaarlozing of het leven op straat.

De Nissan Appreciation Day van Gunn Nissan vindt plaats op 16 juni 2018 van 11.00 tot 15.00 uur bij hun dealer, gevestigd op 5650 S Interstate 35 E, Corinth, TX 76210. Iedereen is welkom om het gratis evenement bij te wonen. Jay Jenson op 94.9 De weggeefactie van KLTY vindt plaats van 11.00 tot 13.00 uur en de weggeefactie van The Fan 105.3 van 12.00 tot 14.00 uur. Het bouncehuis, de gezichtschilder, Paw Patrol ontmoeten elkaar en zijn welkom, en de foodtruck is beschikbaar van 11:00 tot 13:00 uur. De adoptie van het huisdier duurt de dag van 11:00 - 15:00 uur.

Over Apollo Support and Rescue :
Apollo Support and Rescue is een 501c3 non-profitorganisatie in het DFW-gebied die 500 tot 600 dieren per jaar bespaart die zijn achtergelaten, mishandeld en verwaarloosd om ze in liefdevolle huizen te plaatsen. De faciliteit is gevestigd in Justin, Texas, is 7 dagen per week / 365 dagen per jaar geopend en gemiddeld 90 huizen tegelijk op een tijdstip dat iedereen thuis nodig heeft. Apollo biedt voedsel, medische zorg, benodigdheden, hulpprogramma's en meer, allemaal op basis van de vrijgevigheid van donaties en vrijwilligers. Het doel van Apollo is om een opstap te zijn om voor honden te zorgen en ze in huizen te plaatsen die in tweede kansen geloven. Apollo is toegewijd om honden het juiste huis te vinden en eigenaren te helpen bij het vinden van de juiste hond voor hun gezin.

Ga voor meer informatie naar hun website op http://apollosupportandrescue.org/ of vind ze op Twitter en Facebook op @asrpets.

Vanaf het moment dat u de Gunn Nissan-showroom binnengaat tot wanneer u uw Nissan onderhoudt, kunt u verwachten dat u als een familie wordt behandeld. Omdat tevredenheid de nummer 1 prioriteit is van Gunn Nissan, zijn ze trots op het aanbieden van een uitgebreide selectie van nieuwe, tweedehands en gecertificeerde gebruikte Nissan-voertuigen om uit te kiezen. Gunn Nissan biedt ook geweldige leasespecials en financieringsopties voor elke behoefte of levensstijl, samen met deskundige service om uw Nissan nog jarenlang op de weg te houden. De verkoopafdeling van Gunn Nissan scheidt ze van de rest. Hun professionele team streeft naar een no-pressure, high integrity benadering van ownership-ervaring. Het doel van Gunn Nissan is dat je voelt dat het voertuig waarin je rijdt de perfecte is voor jou.

Voor meer informatie, bezoek hun website op https://www.gunnnissanofdenton.com/ of vind ze op Facebook op @gunnnissanofdenton.

Producten