Huis > Nieuws > Inhoud
Hamilton & Niagara Consumenten zitten met John Edelman van Haldimand Motors
Nov 02, 2018
Vraag: Wat betekent een winnaar van de Consumer Choice Award voor jou? Hoe heeft het winnen van de Consumer Choice Award uw bedrijf beïnvloed?
A: Dit is een grote eer en aanmoediging in het bedrijfsleven als u ziet dat zakendoen met integriteit en eerlijkheid wordt beloond met een prijs zoals de keuze van de consument

Vraag: Wat maakt jou / je bedrijf succesvol?
A: Haldimand Motors is een familiebedrijf met een van de grootste selecties van laatmodellen voor gebruikte voertuigen in Canada. Om die selectie goed te ondersteunen, hebben we meer dan 100 servicebeurten om de voertuigen voor en na de verkoop naar behoren te onderhouden. We zijn de afgelopen 34 jaar actief geweest als een prijsbeleid zonder enige aarzeling. Al onze inventaris wordt online vermeld met een volledig Carfax-geschiedenisrapport bij elke beschrijving en ongeveer 20 gedetailleerde foto's van elk voertuig. De lage-druk verkoopbenadering wordt gewaardeerd door onze vele oude klanten.

Vraag: Noem een persoon die een enorme impact op jou heeft gehad? Hoe heeft deze persoon invloed op je leven?
A: John en Arda Edelman, die in 1984 met het bedrijf begonnen, leerden vanaf het begin bij het bedrijfsleven dat de wortels van hun opgroei in huizen met een sterk geloof in God hen op de grond hebben gehouden en de focus van het bedrijf hebben gericht op relaties met zowel de klant en hun vele werknemers, die vervolgens contact opnemen met de gemeenschap.

Vraag: Wat is de volgende prioriteit voor uw bedrijf?
A: De volgende stap voor ons bedrijf is de volgende generatie vollediger integreren in het bedrijf. Twee van onze kinderen zijn al erg betrokken bij de belangrijkste dagelijkse activiteiten van onze onderneming en hebben dezelfde passies voor het opbouwen van relaties in alle facetten.

Vraag: Wat maakt uw bedrijf uniek in de markt?
A: Haldimand Motors is een zeer grote omzet van het voertuig, waardoor een constante nieuwe keuze van de selectie beschikbaar is voor de klant. Samen met het transparante prijsbeleid (beste prijs op de voorruit en in reclame), elimineert de klant een van de grootste spanningen bij de aankoop van voertuigen. Alle voertuigen worden door het merk en model op het perceel georganiseerd, waardoor de ervaring op het perceel veel aangenamer wordt.

Vraag: Wat zijn de 'kernwaarden' van uw organisatie?
A: Onze kernwaarde is dat Haldimand Motors gebaseerd is op bijbelse principes die een veilige omgeving van eerlijkheid en integriteit schept.

Vraag: Bent u of uw bedrijf betrokken bij uw gemeenschap (liefdadigheid, fondsenwerving, etc.)
A: Haldimand Motors is erg betrokken bij de gemeenschap. We organiseren elk jaar twee zeer grote liefdadigheidsevenementen. De afgelopen 22 jaar hebben we elke september de Great Dricycle Race gehad. Bij dit evenement zijn serviceclubs uit Haldimand County racefietsen en geld van Haldimand Motors betrokken om projecten te ondersteunen die de clubs in hun specifieke steden uitvoeren. Vervolgens concurreren de lokale vrijwillige brandweerafdelingen met elkaar om geld dat naar extra uitrusting voor hun specifieke brandhallen gaat. Dit alles houdt in dat de hele gemeenschap komt om voedselbankartikelen te bekijken en binnen te brengen. Elk jaar verschijnen er duizenden mensen voor dit unieke community-evenement. In februari organiseren we een Soup A Bowl, een restaurant met veel lokale restaurants die soep verstrekken om eten en geld te verzamelen voor de voedselbanken. Samen met deze evenementen en sponsoring van vele sportteams raken we allemaal persoonlijk betrokken in de gemeenschap waar we van houden.

Vraag: Hoe houd je de trends in jouw branche bij?
A: Omdat de relatie een sleutelfactor is voor ons bedrijf, vloeit dat ook voort uit de manier waarop we onze voertuigen kopen. We hebben vele jaren van lange en diepe relaties opgebouwd met bedrijven waar we onze voertuigen van kopen. Dit is erg belangrijk geworden, omdat het tekort aan goede gebruikte voertuigen tot een recordhoogte is gestegen. Hoewel er een tekort aan voertuigen is, zijn we niet in dezelfde mate getroffen als veel dealers.

KENNISMAKING MET JOHN EDELMAN:

Als je slechts ÉÉN woord zou kunnen gebruiken om jezelf te beschrijven, wat zou het dan zijn? ... We zijn gepassioneerd door integriteit
Waar is de interessantste plek waar je bent geweest? ... We genieten van het buitenleven van Alaska. We zijn vele malen geweest en hebben genoten van wandelen in de bergen en de schoonheid van de schepping
Van welke leeftijd zou je willen dat je permanent zou kunnen zijn? En waarom? ... Ik vind dat veel mensen wensen dat ze terug zouden kunnen gaan naar een bepaalde leeftijd, maar we hebben samen opgemerkt dat we echt van elke fase van ons leven genoten hebben. Op dit moment genieten we van 11 kleinkinderen die allemaal binnen 10 minuten van ons huis wonen.
Hoe kom je elke dag uit bed? ... Ik geniet ervan om elke ochtend op te staan om zaken te doen. Ik geniet van de uitdagingen en vind oplossingen voor de veranderende omgeving om ons heen
Aan welke hobby zou je denken als tijd en geld geen probleem waren? ... Omdat onze kinderen meer verantwoordelijkheden op ons nemen, hebben we onszelf opgedreven om meer te reizen. Het komende jaar gaan we met een camper door Noord-Amerika reizen

CONTACTGEGEVENS:

John Edelman | President bij Haldimand Motors

Website: www.haldimandmotors.ca
E-mail: sales@haldimandmotors.ca
Haldimand Motors Facebook-pagina
Producten