Huis > Nieuws > Inhoud
Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt met alle overtollige technologie in zakelijk Amerika ...?
Aug 22, 2018

ATLANTA, GA, 22 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - We weten allemaal hoe druk het werk van een IT-directeur, Help Desk Manager of een IT-professional kan zijn. Buiten het oplossen van de problemen van het bedrijf, en we hadden allemaal de "zorg ervoor dat het is aangesloten en druk op de POWER-knop", typ situaties op een of ander moment - het laatste waar de meesten van ons aan denken is de resterende hardware die overblijft na een upgrade of verhuisproject.

Hier volgt een kort overzicht van de voor- en nadelen van het kiezen van het juiste bedrijf voor deze steeds groeiende situatie. Wanneer een bedrijf zijn hardware upgradet, is er meestal geen formeel proces, wat nog een ander probleem is dat door de IT-afdeling moet worden opgelost (standaard - geen woordspeling bedoeld).

ITAD is de officiële term en een acroniem, dat staat voor "IT Asset Disposition" (ook bekend als Technology Based Asset Recovery) en wordt gebruikt om het formele proces voor het afvoeren van OOS (Out Of Service) Business Technology te definiëren. Denk aan vrijwel alles dat gebaseerd is op technologie in een kantooromgeving en het geeft u een beter idee van hoe veel we erop vertrouwen. Buiten medeweten van velen, is er een hele industrie die zich uitsluitend bezighoudt met het proces van aanschaf en recycling van dit soort hardware.

Ik nam contact op met de president en CEO van Unistar Technologies , een bedrijf in de technologie-gebaseerde Asset Management-industrie, met het hoofdkantoor in Alpharetta, GA, de heer Doug LaPonzina. Dit is wat we hebben besproken:

V. Wat zijn de belangrijkste redenen waarom een bedrijf ITAD of Asset Management tot een topprioriteit binnen hun organisatie moet maken?  

A. " De hoeveelheid hardware die regelmatig wordt geüpgraded, is toegenomen naarmate technologie een groter deel wordt van onze professionele en interpersoonlijke cultuur. In de hedendaagse zakelijke omgeving is technologie een integraal onderdeel geworden van hoe we niet alleen communiceren, maar ook hoe we beter kunnen implementeren , snellere en efficiëntere werkwijzen. Door voortdurend alle soorten apparatuur, van pc's, laptops, lcd's, netwerken, servers, telefoonsystemen, enz., te moeten upgraden, is er een constante uitstroom van hardware die opnieuw kan worden gebruikt . "


V. Welke soorten industrie / bedrijfsgrootte / etc. zouden het meeste baat hebben bij deze services?  

EEN. "Bedrijven in elke branche zullen profiteren van de wederverkoop of zelfs de recycling van verouderde apparatuur. We hebben klanten met een handvol locaties in het hele land en anderen met duizenden - we hebben allemaal een aangepast verwijderingsplan van oudere hardware. Onze teams zijn momenteel ter plaatse in meerdere staten in het hele land en werken rechtstreeks samen met het personeel van onze klanten om probleemloze en moeiteloze processen te garanderen. "


V. Wat is de totale waarde voor een organisatie die ervoor kiest om een Asset Management-protocol te implementeren?

EEN.   "Het eerste en waarschijnlijk het meest voor de hand liggende voordeel dat 99% van de bedrijven willen bereiken, is het behouden van een groene voetafdruk door oude technologie uit stortplaatsen te houden. Het was jaren geleden een veel groter probleem met CRT-monitors (Cathode Ray Tube) die gevaarlijk en bevatten een verscheidenheid aan giftige materialen.Met doorverkoop van levensvatbare hardware en "upcycling" van oudere technologie in een grotere reikwijdte van bedrijven, gaat het proces door en krijgt hardware een tweede leven.Het oude gezegde 'one man's junk is andermans schat' Dit geldt ook voor technologie: een kleinere organisatie met een beperkt IT-budget kan bijvoorbeeld 10 jaar oude technologie upgraden naar 3 jaar oude technologie voor een fractie van de kosten. "


V. Hoe zou een ITAD-initiatief de bedrijfsresultaten kunnen beïnvloeden?

A. " Eigenlijk op een paar verschillende manieren: wanneer de afschrijving wordt gerealiseerd, ziet het bedrijf vanzelfsprekend enkele belastingvoordelen en kunnen ze met de ROI van de doorverkoop van dezelfde activa nieuwe projecten implementeren of de aankoop van de recente upgrade compenseren. Sommige van onze klanten hebben een andere benadering en vragen eigenlijk om de opbrengst te schenken aan een goed doel naar keuze. Om uw vraag te beantwoorden, zijn de mogelijkheden eindeloos. "


V. Hoe verzekert een bedrijf dat de terugvordering en verwijdering van bedrijfsmiddelen wordt bewezen en in overeenstemming met de EPA-normen en richtlijnen?

EEN. "We hebben processen geïmplementeerd terwijl de commandostructuur van punt tot punt wordt gevolgd met betrekking tot alle technologie. Als er gevallen zijn waarbij gevoelige gegevens aanwezig zijn op stations, tape of andere media, hebben we onsite gegevensvernietiging en DoD 5220.22M-protocollen om te zorgen voor er is geen verlies van gegevensintegriteit. Harde schijven kunnen fysiek worden vernietigd door shredden en voldoen aan de richtlijnen voor mediasanering, zoals aanbevolen door het National Institute of Standards and Technology (NIST) met de meest recente revisie van NIST Special Publication 800-88. Ik heb hier 10 jaar in Unistar gewerkt en persoonlijk ben ik in deze industrie meer dan 20 geweest bij het verwerken van enkele van de grootste zakelijke implementaties in de VS en Canada. Nooit hadden we een probleem met de blootstelling van klantgegevens. gebruik een sterke downflow met de nieuwste R2 en strikte controle van registratiemaatregelen die garanderen dat de hardware bij elke stap wordt bijgehouden en op de juiste manier wordt gerecycled Ons team streeft ernaar onze klanten de best mogelijke eturn tijdens het ontwikkelen van een aangepast plan dat is toegesneden op de behoeften van elke klant. We staan erom bekend ons aan te passen aan de behoeften van onze klanten en zijn zeer flexibel door een service voor witte handschoenen aan te bieden en het hele proces af te handelen, van originatie tot voltooiing. Het is een win-win situatie voor iedereen. "

Over Unistar Technologies:

UNISTAR Technologies is opgericht met als doel onze klanten een rendement op investering te bieden voor alle op technologie gebaseerde producten in hun bedrijfsomgeving. Met meer dan 22 jaar ervaring in de sector Asset recovery en Disposal, biedt UNISTAR bedrijven en particuliere bedrijven een uitlaatklep voor hun gepensioneerde bedrijfsmiddelen door een aanzienlijk rendement te geven aan onze klanten terwijl ze een groene voetafdruk behouden met een beleid van nulstortplaatsen.

UNISTAR en haar managementteam hebben zich bezig gehouden met de inkoop, levering en verwijdering van hardware van enkele van de grootste bedrijfsentiteiten in de Verenigde Staten en Canada. We hebben samengewerkt met enkele van de grootste OEM-leveranciers in de technologie-industrie en met distributiekanalen om hoogwaardige, gerenoveerde hardware aan bedrijven over de hele wereld te leveren.

Producten