Huis > Nieuws > Inhoud
Hoe u uw acht jaar oud kunt worden om vrijwillig in acht weken schoon te maken
Jun 28, 2018

CHICAGO, IL, 26 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Stel je een leven voor waarin je kinderen graag poetsten , ze hebben je geholpen om je alledaagse taken sneller af te handelen. Door je kinderen goede schoonmaakgewoontes te leren, wordt niet alleen je tijd vrijgemaakt, maar het geeft ze ook een goed fundament voor hun toekomst en zorgt voor hard werken en verantwoordelijkheid. Fresh Tech Maid heeft de gids 'Hoe haal je je acht jaar oud om in acht weken vrij te maken' uitgegeven.

In deze gids wordt de 'House Cleaning Enlightened Learning'- techniek beschreven. Deze techniek doet meer dan alleen je kinderen klusjes laten klaren. Het maakt gebruik van huis schoonmaken als een voertuig om levenslange gewoonten in te bedden die uw kinderen gedurende hun leven ten goede komen. Door deze week in de week af te breken, bent u er zeker van dat u erin zult slagen uw kind binnen acht weken schoon te maken.

De spelveranderende informatie in de gids 'Hoe je 8 jaar oud in acht weken vrijwillig schoon kunt maken':
• De 'HELP'-techniek
• Week-na-week verdeling.
• Handleiding over het schoonmaken van elk apparaat in huis.
• Hoeveel tijd nodig per week.
• Benodigdheden nodig.
• Tips en trucs.

Bekijk de gids HIER: https://freshtechmaids.com/house_cleaning_chores_kids/

Fresh Tech Maid is een best beoordeelde huisschoonmaakservice in Chicago, Arlington Heights en Evanston. Ze zijn een toonaangevende schoonmaakster in Chicago die de effectieve technologie van chemische gratis schoonmaakmiddelen gebruikt om huizen overal in Chicagoland schoon te maken. Met tussen de 4,7 en 5 sterren op Yelp, Facebook en Google streeft Fresh Tech Maid ernaar dagelijks gezondere en gelukkiger huizen te creëren.

Producten