Huis > Nieuws > Inhoud
Hoe onderhouden strand schoenen
Nov 09, 2017

Tegenwoordig, strand schoen merk, stijl, materiaal is verblindend, de prijs van meer dan 10 tot honderden stukken, echt een beetje laat de koper op een verlies. Maar geen kwestie welk soort strand schoenen u kiest, zolang het is goed onderhouden, kan het verlengen van de levensduur van de schoenen.

1. platte draagt het strand schoenen doen niet zet de hiel van de vaste schoenveter onder de voeten. Een heleboel mensen zal strand schoenen dragen als pantoffels, een lange tijd, de vaste band schoenen zal worden met voeten getreden slechte schoenen zal ook worden vervormd.

2. Probeer niet te dragen strand schoenen voor krachtige oefening. Als het spelen van basketbal, voetballen, probeer te dragen speciale schoenen, en goede strand schoenen kunnen niet worden gebruikt als voetbal schoenen oh.

3. alpinisme uitje zoveel mogelijk niet naar de scherpe steen en andere scherpe dingen op, om te voorkomen dat lange tijd zullen strand schoenen in het water, of in het blootstelling aan de zon, camping aandacht laat niet brand, teneinde verkleuring, vervorming, versnelde veroudering.

4. zich niet lenen voor de schoenen van de strand aan de voeten groter dan uw voeten slijtage, hehe, acht van mensen in de slaapzaal je me dragen, ik draag uw is vaak de zaak, maar nog steeds moet proberen te vermijden oh.

5. Vermijd contact met chemische stoffen, zoals alcohol, zwavelzuur, chemische stoffen of water moet worden gereinigd in de tijd.

6. strand schoenen vies moeten tijdig worden schoonmaak, reiniging aandacht gebruik geen borstel kracht lichaam daling lijn schoonmaken, moeten worden herhaalde water spoelen, en vervolgens veeg droog met een vaatdoek, zet de ventilatie-plaats droog, schoenen of op korte termijn moet worden tijdig mended.


Producten