Huis > Nieuws > Inhoud
ILanyards lanceert nieuwe website met een 30% kortingsaanbieding
Jun 12, 2018

GAOYAO, CHINA, 31 mei, 2018 / 24-7PressRelease / - Toonaangevende Chinese leeflijnfabrikant iLanyards heeft onlangs een indrukwekkende nieuwe website gelanceerd. Een groothandel in lanyards, iLanyards 'producten hebben talloze toepassingen. Deze omvatten lanyards, camerariemen, bagageriemen, hondenriemen en polsbandjes.

Nu zijn al deze producten op een nog betere manier te zien op de nieuwe website van het bedrijf. Je kunt ook op de site de vele soorten lanyards zien die beschikbaar zijn; van sublimatie en gezeefdrukte tot geweven en buisvormige, die allemaal beschikbaar zijn in polyester, katoen en nylon. Klanten kunnen elke combinatie van stijl en materiaal kiezen voor een zeer aangepaste volgorde.

Een woordvoerder van iLanyards merkte op: "In een wereld waar vrijwel alles Made in China is, is iLanyards er trots op de beste lanyard-producten te produceren.Onze nieuwe website is een van de vele dingen die laten zien hoe we een toonaangevende fabrikant van lanyards-producten. "

Elegant ontworpen, de nieuwe website is eenvoudig te gebruiken en helpt gebruikers binnen enkele seconden te vinden wat ze zoeken. Het maakt het gemakkelijk voor gebruikers om de op maat gemaakte one-stop-oplossing die iLanyards biedt te begrijpen. Naast een scala aan stijlopties biedt iLanyards ook gepersonaliseerde producten. Het bedrijf heeft de middelen om grote orders af te handelen en tegelijkertijd aandacht te besteden aan kleinere, gepersonaliseerde.

De woordvoerder voegde toe: "Van bedrijven die ze voor hun personeel willen gebruiken, of het nu gaat om dagelijks gebruik van speciale evenementen, naar retailers die klanten de beste leeflijnen willen aanbieden, consumenten die camerariemen kopen, iedereen zal genieten van de nieuwe website en hoe het helpt hen zo eenvoudig te krijgen wat ze willen. "

Om deze mijlpaal te vieren, biedt het bedrijf 30% korting aan al zijn klanten. Het aanbod is van toepassing op alle iLanyards-producten en is geldig tot 30 juni.

Voor een bedrijf dat wereldwijd meer dan 300 klanten levert, is een goed ontworpen, robuuste en gebruiksvriendelijke website een must. En de nieuwste versie van de iLanyards-website is up-to-date. De nieuwe website is toegankelijk op www.ilanyardmfg.com .

Contact details:

Naam: Jae Wong (Product Manager)
E-mail: sales (at) ilanyardmfg.com
Telefoon: + 86-1379-028-5230
Website: http://www.ilanyardmfg.com

Over iLanyards

ILanyards is sinds 2009 actief als fabrikant van lanyards-producten in China. Het bedrijf produceert verschillende soorten lanyards-producten in een fabriek van 1500+ vierkante meter met 30 werknemers. Met meer dan 8 jaar ervaring op de markt levert iLanyards aan meer dan 300 klanten internationaal. U kunt meer informatie over de iLanyards vinden op www.ilanyardmfg.com .

Producten