Huis > Nieuws > Inhoud
Impact Plastics en Republic Services werken samen aan een succesvol klantoplossingsproject
Sep 14, 2018
ELGIN, IL, 13 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Impact Plastics, leverancier van hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossingen voor de afvalindustrie en Republic Services, een leider in de Amerikaanse recycling en niet-gevaarlijke verwijdering van vaste afvalstoffen, samengewerkt om een van de lokale klanten van de Republiek met een veilige, betrouwbare en conforme containercontaineroplossing.

"Landelijk maken we dagelijks 5,1 miljoen commerciële, residentiële en industriële pick-ups en dat vereist toewijding en toewijding", zegt Brandon Spradlin, general manager bij Republic Services. "Het betekent ook anticiperen op de behoeften van onze klanten en unieke oplossingen bieden in al onze activiteiten."

Impact Plastics biedt een innovatief Roll-Off-bekledingssysteem, dat regenwater en vuil uit de Roll-Off-container houdt, en voldoet daarmee aan de EPA-wet Waterwetgeving. Hij is ook aanpasbaar voor de meeste standaardafmetingen en is licht van gewicht, zodat hij gemakkelijk met één hand kan worden geopend en gesloten.
Producten