Huis > Nieuws > Inhoud
In het licht van enorme veranderingen in het beleid van Google biedt One Agency een oplossing
Jul 06, 2018

PHILADELPHIA, PA, 2 juli, 2018 /24-7PressRelease / - Orpical Group, een snelgroeiend bureau voor digitale marketing en bedrijfsadvies, wint aan grip in de techindustrie, terwijl zowel bedrijven als gebruikers zich voorbereiden op een grote verschuiving in hoe Google Chrome werkt geeft websites weer aan hun gebruikers.

De GoGet Secure-service van Orpical Group biedt een volledig beheerd HTTP- naar HTTPS-conversieproces voor zakelijke websites. Terwijl Google zich deze zomer voorbereidt op een massale verschuiving in het beveiligingsbeleid, is GoGet Secure een vooraanstaande naam geworden in webbeveiligingsoplossingen.

Vanaf juli markeert Google Chrome elke HTTP-site als ' niet beveiligd ' voor gebruikers met een label in de adresbalk. Bovendien zullen HTTPS-sites niet langer het groene pictogram "Beveiligd" naast hun adres hebben. De wijziging komt naarmate Google ernaar streeft om HTTPS verder te stollen als de standaard voor beveiliging op internet.

"Dit is een sectoroverschrijdende verandering met ernstige financiële gevolgen", zei Edward DuCoin, CEO van Orpical Group. "Chrome is koploper op het gebied van browsers. Deze wijziging zal leiden tot hogere bouncepercentages, minder verkeer en minder verkopen voor bedrijven die de wijziging niet doorvoeren."

HTTP-websites zijn al grote problemen voor grootschalige bedrijven - ESPN, BBC en Business Insider onder velen die zich schuldig maken aan onveilige domeinen - en het probleem is nog schadelijker voor kleine en middelgrote bedrijven. Hoewel Disney mogelijk de financiële klap kan opvangen totdat het probleem is opgelost, zullen kleine en middelgrote bedrijven die afhankelijk zijn van hun website voor verkoop zwaarder worden getroffen en een lagere capaciteit hebben voor een snelle reactie.

Om deze bedrijven te helpen, heeft Orpical Group GoGet Secure ontwikkeld , een unieke aangepaste service die het hele conversieproces voor bedrijfseigenaren afhandelt. GoGet Secure behandelt elke stap van het conversieproces veilig en efficiënt. Onlangs te zien in Technical.ly Philly , is de GoGet Secure-oplossing van Orpical Group ontworpen om urgente beveiligingsproblemen op te lossen en te voorkomen dat conversies verloren gaan aan een eerder onvoorzien obstakel.

"Veel bedrijfseigenaren zijn zo gefocust op het runnen van het bedrijf dat deadlines zoals deze er schijnbaar sluipen," zei Stefan Schulz, COO van Orpical Group. "Met GoGet Secure bieden we hen de mogelijkheid om hun bedrijf te blijven schalen terwijl we ervoor zorgen dat de digitale beveiliging van bedrijven intact blijft."

Over Orpical Group

Orpical Group biedt full-service digitale marketing en bedrijfsadviesdiensten in diverse sectoren, waaronder groene energie, onderwijs, e-commerce, constructie, consumentenproducten en nog veel meer. Orpical Group is gevestigd in New Jersey en Philadelphia en heeft erkenning gekregen als een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar schaalbare groei en voortdurend succes. Op basis van tientallen jaren zakelijke, technologische en communicatie-ervaring, werkt Orpical Group samen met klanten aan het creëren van innovatieve digitale ervaringen.

tjilpen
Website

Producten