Huis > Nieuws > Inhoud
Instant Family Actress, Rose Byrne, om Happy Trails For Kids te vertegenwoordigen in 2018 Cantor Fitzgerald Charity Day
Sep 11, 2018
LOS ANGELES, CA, 10 september, 2018/24-7PressRelease / - Happy Trails for Kids, een in Los Angeles gevestigde non-profitorganisatie die kinderen in pleeggezinnen voorziet van verrijkende buitenavonturen, mentoraten en ondersteuning gedurende het hele jaar, zal deelnemen aan de 2018 Cantor Fitzgerald Charity Day. De beroemde actrice en ster van de film 'Instant Family', Rose Byrne, zal fungeren als de ambassadeur van de Happy Trails for Kids-beroemdheid.

Charity Days werd opgericht ter ere van de 658 Cantor Fitzgerald-vrienden en -collega's en 61 Eurobroker-medewerkers die op 11 september 2011 het leven lieten. Cantor Fitzgerald en BGC Partners schonken samen met het Cantor Fitzgerald Relief Fund 100% van hun wereldwijde inkomsten tijdens Charity Day aan deelnemende liefdadigheidsinstellingen.

"We zijn vereerd om geselecteerd te worden om deel te nemen aan de Liefdadigheidsdag van dit jaar, het is een ontroerende tribute voor de slachtoffers van 9/11, en we zijn er trots op erkend te worden voor het werk dat Happy Trails doet om een van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen te ondersteunen. , pleegjongeren, "zei Lindsay Elliott, directeur van Happy Trails for Kids.

Op deze jaarlijkse dag nodigt The Cantor Fitzgerald Relief Fund beroemdheden uit de entertainment- en sportindustrie uit om met erkende makelaars en hun klanten te werken om geld en bewustzijn te verzamelen voor verschillende doelen.

"Happy Trails doet zinvol en inspirerend werk om kinderen in pleeggezinnen te helpen," zei de ster en actrice Rose Byrne van Instant Family. "Ik ben verheugd om Happy Trails for Kids te vertegenwoordigen op de liefdadigheidsdag van dit jaar."

Over Cantor Fitzgerald
Cantor Fitzgerald, een vooraanstaande internationale financiële dienstverlener die voorop loopt op het gebied van financiële en technologische innovatie, is al meer dan 65 jaar een beproefde en veerkrachtige leider. Cantor Fitzgerald & Co. is een vooraanstaande investeringsbank die meer dan 7.000 institutionele klanten over de hele wereld bedient, die bekend staan om zijn sterke punten in vastrentende en aandelenkapitaalmarkten, investment banking, prime brokerage en commerciële vastgoedfinanciering en voor zijn wereldwijde distributieplatform. Cantor Fitzgerald & Co. is een van de 23 primaire dealers die gemachtigd zijn om effecten van de Amerikaanse overheid te verhandelen met The Federal Reserve Bank of New York. Ga voor meer informatie naar: http://www.cantor.com

Over Happy Trails voor kinderen
Happy Trails for Kids biedt kinderen in pleeggezinnen verrijkende buitenavonturen, waardevolle mentoraten en het hele jaar door gemeenschap, waar jongeren kansen krijgen om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een leven na een pleeggezin. Happy Trails is van mening dat het bevorderen van continuïteit en verbondenheid de eerste stap is in het bestrijden van de uitdagingen van pleegzorg en het bevorderen van succes. Ga voor meer informatie naar: http://www.happytrailsforkids.org
Producten