Huis > Nieuws > Inhoud
John Geisenheimer viert 50 jaar ervaring met scouting
Jun 25, 2018

MAPLE SHADE, NJ, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - John Geisenheimer is opgenomen in Marquis Who's Who. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Hoewel hij nu met pensioen is, heeft de heer Geisenheimer een overvloed aan expertise opgebouwd door zijn werk als probleemoplosser voor motorbesturing voor H & H Baking Company, Harder's Electric en Campbell's Soup Company in de loop van 40 jaar. Daarnaast heeft hij controlepanelen gebouwd en bekabeld voor Precision Automation. Toen hij jonger was en als voorraadjongen bij H & H Bakery werkte, kende hij een elektricien die vroeg of hij geïnteresseerd zou zijn in het veld. Ondanks zijn gebrek aan kennis in het veld op dat moment, verzekerde zijn vriend hem dat als hij een beetje training kreeg, hij een geweldige elektricien kon zijn. Na drie jaar in de nachtschool voor beroepsonderwijs, studeerde hij af als industrieel elektricien.

Sinds zijn pensionering heeft de heer Geisenheimer zijn energie geconcentreerd op het werken met de Scouts, waarvan hij de afgelopen 50 jaar deelnemer is geweest. Zijn grootste liefde is altijd geweest om met kinderen te werken en te zien dat ze zich amuseren. Momenteel houdt hij toezicht op ongeveer 60 kinderen in zeven of acht scoutleiders. Ondanks zijn rol als scoutmeester en als eenheidscommissaris, zal hij alles doen wat nodig is om zijn kinderen gelukkig te maken. Een van de hoogtepunten van zijn carrière was het presenteren van een aandenken aan zijn zomerkampkids. Terwijl hij in het kamp was, maakte hij geïmproviseerde liedjes en zong ze elke ochtend op de top van de nabijgelegen heuvel. Aan het eind van de zomer presenteerde het personeel hem een aandenken om zijn kampervaringen te onthouden: een peddel met de namen van de kinderen en de songtekst die hij had ontwikkeld. In de komende jaren is de heer Geisenheimer van plan om verder te gaan met de scouts, zodat hij een verschil kan maken in het leven van zijn kinderen.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .

Producten