Huis > Nieuws > Inhoud
Jon Smith Subs® bereidt Grand Opening voor van het nieuwste restaurant in Fort Worth, TX
Jul 31, 2018

FORT WORTH, TX, 30 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Jon Smith Subs, een nationaal erkende restaurantketen die bekend staat om zijn heerlijke warme, gegrilde subs met hoogwaardige gemarineerde entrecote en kip, is naar Fort Worth gekomen. Het restaurant, gelegen op 2812 Horne Street, Suite 100, Fort Worth, Texas, biedt vers bereide subs, sandwiches en bekroonde knapperige frietjes die al bijna 30 jaar een kenmerk zijn van de franchise.

De geplande grootse opening die op 3 augustus om 11.00 uur zal plaatsvinden, biedt klanten de gelegenheid om niet alleen heerlijke Jon Smith-producten te proeven, maar de eerste 50 klanten die tegen 10.30 uur in de rij staan, ontvangen een gratis inch sub elke maand gedurende een jaar! * Er zal ook entertainment, drankjes, kortingsbonnen en weggeefacties zijn.

De horeca is ultracompetitief, vooral in een stad als Fort Worth, waar een hoge concentratie mensen graag uit eten gaat en in het verleden een sterke steun voor broodjeszaken heeft getoond. "We kozen voor de Fort Worth-markt vanwege de dynamische economie, demografische gegevens die geschikt zijn voor het type restaurant dat we openen (hoge kwaliteit, snel, informeel dineren) en omdat we al meer dan 30 jaar deel uitmaken van de gemeenschap, "zei franchisenemer, Anthony King.

Jon Smith Subs, een merklid van de aangesloten bedrijven en merken van de United Franchise Group, is getuige geweest van uitbreiding door het hele land en heeft nu 14 locaties in Florida, Nevada, Ohio met 16 aanstaande openingen in 7 verschillende staten. De vestiging in Fort Worth zal een jarenlange merktraditie voortzetten door royale porties tegen een betaalbare prijs aan te bieden. "Ik heb de wens om jarenlang een geweldig bedrijf te bouwen, ik ben enthousiast over het opbouwen van onze onderneming met mijn familie en het vooruitzicht mijn kinderen een geweldig bedrijf te laten zijn en Jon Smith Subs was het voertuig dat we ervoor kozen om het te laten gebeuren," zei King.

De nieuwe subwinkel van 1.550 vierkante voet in Fort Worth biedt plaats aan 30 personen en is geopend van maandag tot en met donderdag van 10:30 uur tot 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:30 uur tot 10:00 uur openingstijden op zondag zijn van 10:30 uur tot 21:00 uur. Meer informatie over Jon Smith Subs is beschikbaar op www.jonsmithsubs.com .

* Na aanschaf ontvangen de eerste 50 klanten in de rij een kortingsbon voor een gratis 6-inch onderdak per maand gedurende 12 maanden. Deze aanbieding is geldig op / na 08/3/18; slechts één kortingsbon per bezoek.

Over Jon Smith Subs

De eerste subwinkel van Jon Smith opende in 1988 in Palm Beach County, Florida, met als inzet het serveren van de allerhoogste, overbevolkte, gemarineerde entrecote en echte kippenborst subs. Jon Smith Subs heeft locaties in Zuid- en Centraal-Florida, evenals in Ohio, Nevada, Texas en Californië, binnenkort in Australië. Jon Smith Subs is gespecialiseerd in versheid en bereidt dagelijks alle ingrediënten voor elke sub ter plaatse. De entrecote en kippenborst subs worden getrimd, in plakjes gesneden, gekruid, gemarineerd en gegrild om te bestellen, er zijn verschillende cateringopties beschikbaar en de Plenti-Full Sub schotels worden geleverd als individueel ingepakte vierduims en zes inch subs.

Over United Franchise Group

Onder leiding van CEO Ray Titus is de United Franchise Group de thuisbasis van een verscheidenheid aan internationaal erkende merken, waaronder Signarama, Fully Promoted, Experimac, Jon Smith Subs, Venture X, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors en The Great Greek Mediterranean Grill. Met meer dan drie decennia in de franchisebranche en meer dan 1600 franchisenemers over de hele wereld, biedt United Franchise Group ongeëvenaard leiderschap en solide zakelijke kansen voor ondernemers.

Producten