Huis > Nieuws > Inhoud
Jupiter Outdoor Center is verheugd een nieuwe eco-ervaring aan te kondigen - Paddle With Sea Turtles In The Wild
Jun 06, 2018

JUPITER, FL, 21 juni 2017 / 24-7PressRelease / - Peddelen met de Jupiter Inlet Aquatic Preserve is nooit minder dan fantastisch. Wildlife is er in overvloed in dit gebied, maar zelfs de lokale bevolking en bezoekers zijn mogelijk niet op de hoogte van de geheime baai waar groene zeeschildpadden in overvloed aanwezig zijn. Vooral lamantijnen, roggen en schildpadden zijn allemaal gewone dieren om op een peddel door de Indian River en Jupiter Inlet te zien. Jupiter Outdoor Center kiest de beste combinatie van getijden en het tijdstip van de dag en heeft een nieuwe ervaring gecreëerd die praktisch garant staat voor een onvergetelijk avontuur in het wildleven. Beginnend 20 juni van 04.30 - 6.30 uur, biedt Jupiter Outdoor Centre 3, 1 uur durende verhuursessies. "Turtle Time" stuurt gasten op een peddelervaring naar de beste plek in de stad voor het bekijken van schildpadden in hun natuurlijke habitat. Tijden zijn gebaseerd op het getij en veranderen van dag tot dag. JOC zal gasten naar een geheime baai leiden voor een een uur durende, self-guided, wildlife avontuur dat ze nergens anders zullen vinden.

De schildpadden die vaak in de baai worden gevonden, zijn te zien aan het grazen op de bedden van Johnson's Sea Grass hieronder. Dit zeegras is te vinden in heel Zuid-Florida en biedt beschutting voor kleine wezens en voedsel voor groene zeeschildpadden en Florida zeekoeien. Hoewel deze grassen vaak over het hoofd worden gezien, zijn ze erg belangrijk voor de kustecosystemen van Florida en moeten ze worden beschermd. Zonder hen zou ons kwetsbare levensweb aangetast zijn. Groene zeeschildpadden zijn de meest voorkomende schildpad om te zien tijdens deze ervaring, maar ook hawksbills, onechte karpers en soms zelfs lederschildpadden zijn mogelijk. Ze zwemmen vaak in veelvouden en blijven meestal buiten het kanaal in de buurt van de kust, waardoor dit avontuur ideaal is voor paddleboarding en kajakken.

JOC is nu de exclusieve leverancier van clear kajaks van het bedrijf Crystal Kayak. Kristal kajaks zijn duidelijke boten die een uniek uitzicht bieden. Deze transparante kajaks geven de gasten meer zichtbaarheid en een verbeterde ervaring door ze van dichtbij en persoonlijk te laten kennismaken met deze spectaculaire soort. De boot schorst u over de natuur en riffen en biedt de helderheid van het snorkelen met het gemak van kajakken. Peddel recht op de schildpadden en dobber snel op hun pad terwijl ze net onder het oppervlak bewegen. Je kunt een close-up maken van iemand die zijn hoofd uit het water glijdt of een onderwatercamera gebruikt om een nog beter beeld te krijgen. Turtle Time richt zich op de schoonheid die Jupiter te bieden heeft en kan voor iedereen een oogverblindende, hartverwarmende ervaring zijn. Een Turtle Time-ervaring zal iedereen met een eeuwigdurende herinnering en oncontroleerbare glimlach zeker achterlaten. Het Jupiter Outdoor Center is ook verheugd een samenwerking aan te kondigen met Dr. Larry Woods van de National Save the Sea Turtles Foundation om te helpen bij het verzamelen van onderzoek naar deze prachtige wezens.

Reserveer vandaag nog een Turtle Time slot op onze website door het tabblad verhuur te bezoeken. Aangezien dit geen rondleiding is en afhankelijk is van het getij, zijn bepaalde datums en tijden beschikbaar om reserveringen voor deze ervaring te reserveren. Plan een vandaag op http://www.jupiteroutdoorcenter.com/turtle-time/

Jupiter Outdoor Center is sinds 1997 de grootste recreatieve outfitter in Palm Beach County en biedt paddle-boarding en kajakken voor alle leeftijden evenals paddle-camps, groepsevenementen en teambuilding-ervaringen in en rond de Jupiter Inlet, Loxahatchee River, en Indian River Lagoon. Het Jupiter Outdoor Center is er trots op de exclusieve aanbieder van Crystal Kayak-verhuur in Palm Beach County te zijn.

Producten