Huis > Nieuws > Inhoud
Kiteboarding Jeugd Olympische Hopefuls Shine For Asia
Jun 04, 2018

BANGKOK, THAILAND, 14 maart, 2018 / 24-7PressRelease / - Met de Jeugd Olympische Spelen (YOG) aan de horizon buigen renners in de regio Azië-Pacific hun spieren om ervoor te zorgen dat ze later het eerste Kiteboarding Olympic-evenement halen dit jaar. De KTA (KiteboardTour.Asia) en de Kiteboarding Association Thailand vinden plaats in Pak Nam Pran, Thailand, en zijn medeorganisator van de regionale kiteboard kwalificatietoernooien voor de komende Jeugd Olympische Spelen, die in oktober in Buenos Aires worden gehouden. van dit jaar.

De DotAsia-organisatie (dot.asia), exploitant van de .Asia-webextensie, is een partnerschap aangegaan met KTA en .ASia-kanaalpartners - Crazy Domains (www.crazydomains.com) en Exabytes (www.exabytes.my) om deze renners te ondersteunen met hun eigen speciale domein en website die rennerprofielen toont en een directe band creëert tussen fans en de renners zelf. Edmon Chung, CEO van de DotAsia-organisatie, zegt: "Avontuursporten maken langzaam de ronde in de regio door met kiteboarding de leiding te nemen, we zijn enthousiast over de aankomende YOG en breiden onze steun uit aan de renners om de medailles terug te brengen naar Azië. "

"We zijn meer dan enthousiast om samen te werken met DotAsia en KTA om de renners online te krijgen met hun eigen profielpagina", aldus Steve Skinner, Product Manager van Crazy Domains. "Als een grote fan van Kiteboarding, ben ik erg blij om te zien hoe de sport de Olympische Spelen bereikt, vooral op jeugdniveau. Het is een teken van de dingen die gaan komen en we zijn verheugd om onze steun aan de jeugdrijders uit te breiden. hun debuut maken op het wereldtoneel. "

Chan Kee Siak, CEO en oprichter van Exabytes, zei: "Bij Exabytes hebben we altijd geloofd in het ondersteunen van sportevenementen, die een cruciale rol spelen in gemeenschappen over de hele wereld. Kiteboarden is een leuke en opwindende sport, en we zijn vereerd met de mogelijkheid om een sponsor te zijn. "

Neil Godbold, mediabeheerder bij KTA, is verheugd dat de renners uit Azië en Oceanië hun profielen online laten zien en celebreren, terwijl ze hun kiteboardvaardigheden voor de wereld laten zien. "We hebben een lange weg afgelegd van onze roots vele jaren geleden. We hebben altijd het gevoel gehad dat renners in de regio Azië / Pacific niet voldoende erkenning kregen voor de enorme kiteboardvaardigheden die ze bezitten." We zijn erg blij dat DotAsia en hun partners aan boord zijn als sponsors, die de renners helpen om online aanwezig te zijn om de communicatie te vergemakkelijken. "

Blijf alsjeblieft op ThailandYOG.asia afgestemd op de nieuwste resultaten van de Azië-kwalificatiewedstrijden.

Producten