Huis > Nieuws > Inhoud
Kunstmarkt Latijns-Amerika zal in oktober 2018 landen in San Diego
Sep 18, 2018
SAN DIEGO, CA, 18 september, 2018 / 24-7PressRelease / - De laatste voorbereidingen voor de 2018 Latin American Art Fair (LAAF) zijn aan de gang!

Dit evenement, dat is gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse kunst en kunstenaars, bevat opwindende verrassingen en zal zijn nieuwe thuis worden genoemd in Barrio Logan, gelegen in het hart van San Diego, Californië.

Deze aankondiging markeert het aftellen naar een van de meest verwachte gebeurtenissen in San Diego. LAAF is een familievriendelijk evenement dat tot stand is gebracht door een beweging die meer aandacht, begrip en waardering voor Latijns-Amerikaanse kunst wil brengen in Zuid-Californië. De beurs zal worden gehouden van 13 tot en met 14 oktober op de nieuwe locatie, het 'cultureel centrum voor brood en zout', samengesteld door Alessandra Moctezuma en Adriana Martinez. Toegang tot het evenement is helemaal gratis. Binnen in de beurs kunnen bezoekers meer dan 70 kunsttentoonstellingen ontdekken, waaronder Fine Art, Folk Art en Design. Marisa Caichiolo van "Building Bridges Art Exchange" zal als gastrechter dienen voor het bepalen van "Best Art Proposal". Al deze schatten komen van kunstenaars uit heel Latijns-Amerika en zullen bezoekers uit alle geledingen van het leven bekoren. Een heerlijke variëteit aan Latijns-Amerikaanse geïnspireerde gerechten en dranken worden aangeboden door bekroonde chef-koks, lokale ambachtelijke brouwerijen en wijnen uit Baja California.

Op haar vierde jaarlijkse evenement biedt LAAF werk van artiesten afkomstig uit verschillende plaatsen, waaronder: Cuba, Colombia, Peru, Guatemala, Panama, Mexico, en ook lokaal uit San Diego. Het evenement van dit jaar combineert de deelname van galeries en gerenommeerde kunstenaars, waarbij LAAF de overstap maakt van een kunstfestival naar een volledig gerealiseerde kunstbeurs. LAAF presenteert met trots galerieën zoals La Caja Galeria en Alexander Salazar Fine Art, evenals gevestigde artiesten zoals Alvaro Blancarte, Marco Ramirez ERRE en Alejandra Phelps. De openingsavond zal een optreden van Alejandra Phelps bevatten en bezoekers zullen het voorrecht hebben om te zien hoe Maestro Blancarte tijdens het tweedaagse evenement een muurschildering maakt.

Muzikale en dansartiesten uit Peru, Guatemala, Veracruz, Oaxaca en Tijuana zullen op het podium van de beurs verschijnen. Het MALU-project met haar elektronische en vioolmuziek is een van de hoogtepunten van het evenement, evenals de traditionele dansers uit Peru en Guatemala.

Dit familie-georiënteerde evenement zal een creatief gebied voor kinderen bevatten waar kinderen hun creativiteit kunnen ontketenen, met het ontwerpen van papieren bloemen en "Dia de Muertos Calaveras (Dag van de Dode Schedels)."

LAAF probeert het beste van Latijns-Amerikaanse cultuur te brengen, het te delen met bezoekers en biedt deze geweldige mogelijkheid om te leren over diversiteit voor de verbetering van de gemeenschap door Latijns-Amerikaanse identiteit te tonen door middel van kunst, muziek en eten. Latin American Art Fair is een onafhankelijke inspanning opgericht door Aida Valencia, Gabriela Avila en Benito Del Aguila met de steun van publieke en private organisaties.

De missie van de Latijns-Amerikaanse kunstbeurs is om een verbinding te maken tussen de galerie en de verzamelaar, en presenteert een jonge, innovatieve beurs die zijn concept wil ontwikkelen vanuit de behoeften van galeries, kunstenaars en verzamelaars - altijd rekening houdend met betrokkenheid, kwaliteit en innovatie .
Producten