Huis > Nieuws > Inhoud
Liberty Golf Group, Inc wordt vermeld op THE OCMX ™
Jun 26, 2018

PHOENIX, AZ, 22 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Liberty Golf Group, Inc is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in operationele oplossingen voor verkoop, marketing, prognoses, prijzen, databasebeheer en softwareontwikkeling, wat zorgt voor een grotere klantbetrokkenheid met meetbare topline omzetgroei die beter presteert dan de markt.

Liberty Golf Group, Inc zal de operationele expertise van Target Company combineren met de technologische superioriteit van Liberty om de inkomsten voor klanten met golfbanen te vergroten. Deze toename overtreft de markt met 15-30%. Liberty de mogelijkheid geven om het standaard verdienmodel voor fix rate van de third-party golfbaanbeheeractiviteiten te moderniseren, terwijl het een groter marktaandeel verovert, grotere winsten oplevert voor eigenaren en een aanzienlijk rendement oplevert voor investeerders.

De OCMX ™ is verheugd om de beursnotering van Liberty Golf Group, Inc aan haar online portal aan te kondigen, die investeerders en adviseurs de mogelijkheid biedt om aan deze mogelijkheid deel te nemen.

De OCMX ™ heeft veel tijd besteed aan het voltooien van haar due diligence bij Liberty Golf Group, Inc en kwam tot de conclusie dat er inderdaad een enorme kans is voor beleggers en adviseurs.

De OCMX ™ merkte op dat Liberty Golf Group, Inc de belangrijkste componenten van elke solide investeringsmogelijkheid vertoont, namelijk een solide managementteam, een geweldige staat van dienst en een aantal belangrijke concurrentievoordelen.

KANS HIGHLIGHT

Ervaring
• Ervaren Executive Team in de Internet Software en Golf Management Industry. Het Executive Team heeft meer dan 110 jaar ervaring in de Golf Internet Software Industry en 100 jaar gecombineerde Golf Operations en Management of Golf Courses.
• Het Executive Team is het founding-team van GolfNow het grootste externe online marketingplatform ter wereld.
• Het Executive Team richtte GolfNow in 2001 op en bouwde het tot meer dan 1.200 golfbanen en 40 markten in de Verenigde Staten alvorens het in 2008 aan Comcast / The Golf Channel te verkopen op een 33-maal EBITDA-veelvoud.

Grootte van de markt
• Golfbaanactiviteiten in de VS zijn een jaarlijkse markt van $ 33 miljard. Van de 15.000 golfbanen in de VS zijn er 2500 beheerd door derden.
• De trend in de branche is groei van managementcontracten van derden, omdat managementbedrijven schaalgrootte en expertise inbrengen om de totale waarde van een golfbaan te vergroten.

Technologie
• De bedrijfseigen technologie, verkoop, marketing, prijsalgoritmen en de gegevensrepository bieden ons een duidelijk voordeel ten opzichte van onze concurrentie.
• De overname van The Target Company begint de onderneming met het op drie na grootste bedrijf voor golftechnologie en -beheer in de VS en zorgt voor een aanzienlijke groei.

OVER DE OCMX ™

De OCMX ™ verandert letterlijk hoe bedrijven en beleggingsfondsen exposure genereren op de markt en fondsen werven zoals wij die kennen. De OCMX ™ dient zowel openbare als particuliere bedrijven, samen met beleggingsfondsen en beleggingsfondsen die extra fondsen moeten verzamelen of een aanzienlijke marktblootstelling moeten verkrijgen. Het doet dit door de relevante bedrijven, fondsen, investeerders en adviseurs in één online transparante portal met elkaar te verbinden. De OCMX ™ (P2P Financial Inc.) is in september 2009 gelanceerd vanuit Toronto, maar heeft sindsdien haar activiteiten uitgebreid met Quebec, Alberta, Manitoba en British Columbia.

De OCMX ™ verbindt investeerders en adviseurs rechtstreeks met bedrijven en beleggingsfondsen die fondsen willen werven of een brede marktpositie willen verwerven. De OCMX ™ biedt een open trefpunt voor innovatieve groeibedrijven en toonaangevende beleggingsfondsen om marktbewustzijn te genereren, fondsen te werven of contact te leggen met investeerders en adviseurs. De OCMX ™ biedt bedrijven, fondsen, investeerders en adviseurs onmiddellijke toegang tot haar online portal, zodat ze actief kunnen zoeken naar en contact kunnen leggen met hun volgende kans, adviseur, investeerder, klant of financieringspartner.

Neem contact met ons op
De OCMX ™
TD Canada Trust Tower
161 Bay Street, 45e verdieping
Toronto, Ontario, M5J 2S1
Tel: 1-866-209-6862
E-mail: prosper@theocmx.com

Producten