Huis > Nieuws > Inhoud
Make Memories This Memorial Day Weekend Op Jupiter & Singer Island Outdoor Center
Jun 06, 2018

JUPITER, FL, 27 mei, 2017 / 24-7PressRelease / - Jupiter, Fort Pierce & Singer Island Outdoor Centers maken zich klaar voor enkele leuke familie-evenementen dit weekend in Memorial Day! Ga mee op het Singer Island Outdoor Center in Phil Foster Park voor een aantal fantastische tochten over de beroemde waterwegen en snorkelroutes. Hier zijn enkele activiteiten voor herdenkingsdagweekends op Singer Island Outdoor Center:

Zaterdag 27 mei 2017 - Het centrum organiseert de wekelijkse LightSUP-tour om 19:30 uur, die gasten meeneemt op een 60-90 minuten durende rondleiding die het eiland omcirkelt tijdens schemering en stopt bij riffen en andere verzonken schatten langs de kust. manier. Uitgerust met speciale Nocqua-lichtsystemen, kunnen de gasten aan de oppervlakte peddelen terwijl ze in het kristalheldere water beneden kijken.

Zondag 28 mei 2017 - Geniet van een ontspannende zondagochtend in Phil Foster Park, waar je snorkelt langs de beroemde riffen en de wilde dieren beneden. Huur snorkels en zoek waarnemingen van roggen, octopus, zeesterren, schelpdieren, een verscheidenheid aan vis en nog veel meer!

Maandag 29 mei 2017 - Snorkel op Memorial Day op SIOC! Neem de familie mee en huur wat spullen of boek de 11:30 uur begeleide snorkeltocht voordat het te laat is! Door het vakantieweekend vullen de plaatsen snel.

"Het was absoluut geweldig! De vissen komen zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken! Het water was zo helder en perfect en onze gids wist heel veel van de vis en zeedieren om ons te vertellen"
-Kira Ogburn, JOC Intern

Ga anders naar een van de andere locaties in Jupiter en Fort Pierce en bied ook verschillende tours en verhuur aan, zoals paddleboards, kajaks, surf-ski's, fietsen en de nieuwe; Crystal Kayaks. Deze transparante kajaks bieden de meeslepende ervaring van snorkelen met het comfort van kajakken en stelt gasten in staat om de schoonheid rondom en onder hen te zien. Jupiter, Singer Island en Fort Pierce Outdoor Centres zijn er trots op de exclusieve leveranciers van Crystal Kayak-verhuur in Palm Beach County te zijn en zullen in de komende weken beginnen met het boeken van rondleidingen.

Elke locatie is uniek in zijn beleving en zorgt elke keer dat je hem bezoekt voor een andere sfeer. Neem elk type avontuur mee door de Loxahatchee River, Phil Foster Park of Fort Pierce Inlet State Park met JOC, SIOC of FPOC vandaag!

Maak een reservering op http://www.singerislandoutdoorcenter.com , http://www.jupiteroutdoorcenter.com , of http://www.fortpierceoutdoorcenter.com

Jupiter Outdoor Center is sinds 1997 de grootste recreatieve outfitter en biedt paddle-boarding en kajakinstructie voor alle leeftijden, evenals paddle-camps, groepsevenementen en teambuilding-ervaringen op de Loxahatchee en Indian Rivers.

Producten