Huis > Nieuws > Inhoud
Martin Fricke gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award By Marquis Who's Who
Sep 15, 2018
SAN DIEGO, CA, 15 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Markgraaf Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, is trots om Martin Fricke te presenteren met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award. Martin Fricke is een volleerd palmares en viert vele jaren ervaring in zijn professionele netwerk. Hij staat bekend om prestaties, leiderschapskwaliteiten en de geloofwaardigheid en successen die hij in zijn vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Gesteund door 50 jaar praktijkervaring in de industrie, is Dr. Fricke sinds 1997 werkzaam als onafhankelijk adviseur op wetenschappelijk gebied. In het begin van zijn carrière heeft hij waardevolle expertise opgedaan als onderzoeker bij het Oak Ridge National Laboratory. Na deze functie werkte Dr. Fricke samen met General Atomics en Science Applications International Corp als programmamanager.

Toen Dr. Fricke met de laatste post begon, was het een klein bedrijf met heel weinig mensen. Echter, in geen tijd plat, het pochte $ 10 miljard aan inkomsten. Het bedrijf was in handen van de werknemers op basis van twee principes: één om de aandeelhouders niet rijk te maken door publiek te gaan en twee om bekend te blijven als een doe-het-zelfbedrijf. In de loop van de jaren was hij werkzaam bij Science Applications International Corp, en The Titan Group in tal van uitvoerende rollen. Door zijn wisselende standpunten heeft Dr. Fricke veel succes gevonden, waaronder het uitvoeren van de eerste metingen en theoretische analyse van bepaalde polarisatieverschijnselen in nucleon-nucleus inelastische verstrooiing, kwantumtheorie en klimaatwetenschap.

Een kerel via de American Physical Society, Dr. Fricke behaalde een Bachelor of Science aan de Drexel University en zowel een Master of Science and Doctor of Philosophy aan de Universiteit van Minnesota. Tijdens zijn uitgebreide carrière heeft hij zijn aanzienlijke kennis bijgedragen aan meer dan 100 artikelen en 30 publicaties in The Physical Review, Nuclear Physics, Physical Review Letters en Physics Letters. Wanneer hij niet werkt, maakt Dr. Fricke het een punt om terug te geven aan zijn gemeenschap als lekenprediker bij het katholieke bisdom San Diego en het Scripps Memorial Hospital.

Voor zijn uitstekende werk in het veld heeft Dr. Fricke een postdoctorale fellowship ontvangen via de Universiteit van Michigan en een studiebeurs via de Pennsylvania Industrial Chemical Company. Daarnaast is hij geëerd met de opname in Who's Who in Finance and Business, Who's Who in Amerika, Who's Who in Science and Engineering, Who's Who in de media en communicatie, Who's Who in the West en Who's Who in the World. Vooruitkijkend, is Dr. Fricke voornemens door te gaan met het parachutespringen van zijn kennis van het vakgebied aan anderen via zijn rol als onafhankelijk adviseur.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan zijn beroep en de gemeenschap van Markies Who's Who, is Martin Fricke te zien op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .
Producten