Huis > Nieuws > Inhoud
Medway Air Ambulance A 2018 Platinum Sponsor voor ACMA Georgia Conference
Aug 04, 2018

LAWRENCEVILLE, GA, 3 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Medway Air Ambulance is een platina-sponsor voor de 2018 Amerikaanse Georgia Case Conference Association (ACMA) Conference Conference. Het evenement vindt plaats op 11 augustus 2018 in The Westin Buckhead Atlanta, gelegen op 3391 Peachtree Street NE. De ACMA bevordert professionele samenwerking in de gezondheidszorg om te pleiten voor welzijn van de patiënt en verbeterde gezondheidsresultaten.

De 13e jaarlijkse casemanagement- en transities van zorgconferentie van het Georgia Chapter bieden doorlopende educatie-uren voor case-management in ziekenhuizen / gezondheidssystemen en overgangen van zorgprofessionals. De keynote speaker is Donna Cardillo, RN, CSP. Educatieve sessies bevatten ethische dilemma's in geriatrische zorg, casemanagementmodellen en -belemmeringen en een 2018 Medicare en Medicare Advantage-update.

"Medway Air Ambulance is verheugd een platinasponsor te zijn voor de Georgia ACMA-conferentie", vertelt Mark Chapman, RN, programmadirecteur voor Medway. "Als de grootste ambulanceoperator met vaste vleugels in Georgië, kijken we uit naar de presentatie van onze kritieke zorgtransportdiensten en -vermogens," vervolgt Chapman.

Medway Air Ambulance biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar transportdiensten en lucht medische evacuaties . Hun eigen vloot van Learjets is uitgerust om kritisch zorgtransport, neo-natale transport en levensvluchten aan te bieden. Ze bieden ook commerciële medische luchtvaart-escortservices. De vliegteams bestaan uit hoog opgeleide professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen, ademtherapeuten en paramedici. Medway heeft een ARGUS Gold-rating verdiend en is door EURAMI geaccrediteerd als langeafstands / intercontinentale ambulancevluchtverzorger met vaste vleugel.

Voor meer informatie over Medway Air Ambulance, bel (800) 233-0655 of kijk op www.medwayair.com .

Over Medway Air Ambulance

Medway Air Ambulance vervoert sinds 1987 patià «nten en hun families veilig. Eén keer bellen naar Medway Air Ambulance betekent dat alle regelingen snel en efficiënt worden afgehandeld. Het bedrijf is toegewijd aan het waarborgen van patiëntveiligheid en zorg, terwijl het medische luchttransport van de hoogste kwaliteit tegen de meest concurrerende tarieven wordt geleverd.

Producten