Huis > Nieuws > Inhoud
Maak kennis met LookinLA, de Digital Marketing Intelligence Agency achter de succesverhalen van honderden bedrijfsmensen
Jul 31, 2018

BURBANK, CA, 30 juli 2018 / 24-7PressRelease / - Van een klein digitaal bureau tot een marketingbedrijf tot een 6-cijferig bedrijf - LookinLA wordt erkend als een van de snelstgroeiende digital marketing intelligence-agentschappen in Californië. Met jarenlange ervaring en een data-gedreven aanpak heeft hun team van experts honderden bedrijven van over de hele wereld geholpen om te groeien en hun inkomsten te vergroten.

In tegenstelling tot andere bureaus biedt LookinLA geen snelle en generieke oplossing. Ali Payani, mede-oprichter en CEO van LookinLA zei: "We weten hoe moeilijk het kan zijn om uw bedrijf van de grond te krijgen, zelfs als u over de expertise beschikt om hiermee aan de slag te gaan, dus bieden we kleine bedrijven de juiste marketingondersteuning". De oprichters van LookinLA zeggen trots dat ze elke klant een case-by-case aanpak en een unieke marketingstrategie bieden die is afgestemd op hun behoeften.

"Wij willen out-of-the-box denken en we zijn ervan overtuigd dat bijna elke start-up of kleine onderneming de potentie heeft om te groeien - zolang u maar vastberaden, enthousiast en een goede strategie hebt. Hoewel we niet kunnen garanderen dat we kan je enthousiaster of vastberadener maken, we kunnen je zeker helpen je marketinginspanningen te verbeteren! " zei Mahbod Azadian, mede-oprichter en COO van LookinLA.

Dus wat levert het precies op voor de klanten? Eerst en vooral biedt LookinLA elk bedrijf een gratis consult en een gratis marketinganalyserapport. Vervolgens bereidt hun team van experts een unieke marketingstrategie voor die op de specifieke behoeften van elke klant is afgestemd. Ze bieden allemaal regelmatige ondersteuning en toegang tot de onderwijssessies. Hun oorspronkelijke doel is om klanten te laten zien hoe marketing werkt en hoe ze het best kunnen worden gebruikt voor hun bedrijf. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen voor eigenaren van kleine bedrijven. "We organiseren die spreekbeurten voor ondernemers om hen bewust te maken van de huidige digitale marketingmogelijkheden, we werken graag met hen omdat ze zo gepassioneerd en gemotiveerd zijn."

Om het simpel te zeggen, LookinLA is op een missie om klanten te helpen hun werk beter te houden op een site. Daarom richten ze zich op het onderwijzen van bedrijfseigenaars om hun organische verkeer te verbeteren en hun positie in zoekmachines te verbeteren. Daarvoor gebruikt LookinLA populaire tools zoals zoekmachine-optimalisatie, sociale media en digitale marketing en pay-per-click advertising. "We genieten enorm van het werken met klanten bij het verbeteren van hun marketingstrategieën.Het is zo een genoegen om te zien hoe ze evolueren van bijna geen marketingkennis te hebben om uiteindelijk op eigen benen te staan. zei Ali Payani.

Als je denkt dat LookinLA slechts een marketingbureau is, denk dan nog eens goed na. Ze ontwerpen ook responsieve en goed presterende websites en mobiele applicaties. "Alles moet in perfecte harmonie zijn en daarom bieden we beide diensten aan onze klanten aan."

Als u uw marketinginspanningen wilt verbeteren of een nieuwe website wilt ontwerpen, geeft u LookinLA een seintje of klikt u hier om uw gratis consultatiesessie te boeken . Laat ze face-to-face uitleggen hoe ze uw bedrijf kunnen laten groeien!

Volg ze op Instagram , Twitter , Facebook of LinkedIn voor regelmatige updates over aankomende workshops en evenementen.

Producten