Huis > Nieuws > Inhoud
Menawat & Co. Geselecteerd door Xplorex IT Magazine als een van de 10 beste leveranciers van samenwerkingsoplossingen 2018
Aug 22, 2018

ANN ARBOR, MI, 22 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Xplorex IT ( www.xplorexit.com ) - Enterprise Technology Magazine heeft Menawat & Co. ( www.menawat.com ) gekozen voor zijn lijst met 10 beste samenwerkende samenwerkingspartners 2018. De positionering is gebaseerd op de evaluatie van het aanbod van Menawat voor een unieke reeks ProFIT-MAP ™ Teams cybersecure-samenwerkingssoftware en -services.

De jaarlijkse lijst van bedrijven wordt geselecteerd door een panel van experts en leden van de Editorial Board van Xplorex IT om technologieondernemerschap te erkennen en te promoten. "De bedrijven die zijn geselecteerd voor onze lijst met 10 beste samenwerkende technologieoplossers 2018, zijn een elite-groep van bedrijven waarvan de producten en oplossingen hun respectieve industrieën veranderen," zei Adam Goldstein, Managing Editor, Xplorex IT. "We zijn er trots op om Menawat & Co. in deze editie te gebruiken voor het helpen van organisaties om gemakkelijk en snel ProFIT-MAP ™ -teams aan te nemen als een kernonderdeel van hun bedrijf." Menawat's oplossingen bleven het afgelopen jaar baanbrekend werken ten voordele van zijn klanten wereldwijd. "

"We zijn nederig om deze erkenning in de sector te ontvangen en zullen onze inspanningen alleen maar versnellen", voegde Anil Menawat, President en COO, Menawat & Co. toe. "Onze benadering van samenwerking als fundamenteel voor innovatie en bedrijfsprestaties dreef ons om softwareoplossingen te ontwikkelen in de cloud die het voor mensen gemakkelijker maakt om samen te werken en met hun klanten en leveranciers wereldwijd. De echte waarde ligt in het creëren van wederzijdse samenwerkingsrelaties waarbij communicatie en kritieke informatie direct beschikbaar zijn, altijd in context en veilig, out of the box. "

Over Menawat & Co.
Menawat & Co. biedt ProFIT-MAP ™ - People Centric Industry 4.0 ™ -software en -services om de operationele en financiële prestaties te verbeteren. Hun ProFIT-MAP ™ Teams-software is een wereldwijd cybersecure-platform voor samenwerking met volledig project- en documentbeheer in de cloud. Het verbindt mensen en organisaties rechtstreeks vanuit de doos met volledige privacy en cybersecurity-standaardondersteuning voor alle partijen. Ga naar www.menawat.com .

Over Xplorex IT
Enterprise technology magazine en researchbedrijf met een focus op het verkennen van de beste technologie-oplossing en service providers op de markt. Xplorex IT streeft er voortdurend naar "The Best" te identificeren op verschillende gebieden die belangrijk zijn voor techbedrijven. Door onderzoek, nominaties en overleg met marktleiders, kiest ons onderzoeks- en redactieraad voor het beste in verschillende domeinen. Dit is een lijst van The 10 Best Collaboration Solution Providers - 2018.

Producten