Huis > Nieuws > Inhoud
Mesothelioom Victims Center dringt er nu op aan een militair of commercieel vliegtuigmechanicien met mesothelioom te bellen voor directe toegang tot de beste advocaten van de natie voor betere financiële compensatieresultaten
Jul 17, 2018

NEW YORK, NY, 16 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Volgens het Mesothelioma Victims Center: "We dringen er bij de marine, luchtmacht of commerciële vliegtuigmechanica aan, die onlangs de diagnose mesothelioom heeft gekregen om ons op elk moment op 800-714-0303 te bellen Wat wij bieden, is directe toegang tot enkele vooraanstaande mesothelioomadvocaten van het land, die hun klanten op deze manier altijd de best mogelijke financiële schadevergoedingsregelingen krijgen.Een commerciële of militaire vliegtuigmonteur met mesothelioom kan nu letterlijk in elke staat leven en ons initiatief is landelijk.

"Mesothelioom compensatieclaims met betrekking tot militaire vliegtuigen kunnen problematisch zijn omdat sommige vliegtuigbedrijven een nationale defensie-afstandsverklaring kunnen aanhalen.De mesothelioom advocaten die wij voorstellen zijn bereid om de afstand af te leggen voor een marine, luchtmacht of commerciële vliegtuigmonteur met mesothelioom om ervoor te zorgen dat ze ontvangen de allerbeste resultaten van de financiële compensatieregeling zoals we die op elk gewenst moment willen bespreken op 800-714-0303. http://MesotheliomaVictimsCenter.Com

Voorbeelden van sommige luchtmacht of marine en commerciële vliegtuigen met asbest:

* B-52 Stratofortress 1956-nog steeds in gebruik-700 gebouwd
* B-58 Hustler 1960-1970-111 gebouwd
* F-104 Starfighter-Vietnam-1958-2004-2500 + gebouwd
* KC-135 Stratotanker-1958-nog in gebruik-803 gebouwd

Commerciële Airliners

* 727 ----- 1964-heden-1800 gebouwd
* MD 10-1971-heden 400 commerciële en militaire varianten gebouwd - sommige nog steeds in gebruik

Opmerking: grote fabrikanten van militaire vliegtuigen zijn onder andere McDonnell Douglas, Boeing, Lockheed Martin, Northrop Grumman.

Het Mesothelioma Victims Center is een gepassioneerde pleitbezorger voor mensen met mesothelioom die de best mogelijke financiële compensatieresultaten ontvangen. Omdat een schadevergoeding voor mesothelioom voor een militaire of commerciële vliegtuigmonteur zowel de fabrikant van het vliegtuig als de onderaannemers van de fabrikant met zich meebrengt, dringt de groep er bij de gediagnosticeerde persoon op aan om hen op elk gewenst moment te bellen op 800-714-0303 om onmiddellijk toegang te krijgen tot de natie. meest bekwame en ervaren mesothelioom advocaten.

"De opmerkelijke mesothelioom advocaten die wij aanbevelen, doen niet mee aan grote bedrijven die mensen of werknemers aan asbest blootstellen .We willen er zeker van zijn dat militaire of commerciële vliegtuigmechanica met mesothelioom de allerbeste resultaten voor de financiële compensatieregeling ontvangen." http://MesotheliomaVictimsCenter.Com

Raadpleeg de volgende website voor informatie over nieuwe regelgeving over blootstelling aan asbest: https://www.federalregister.gov/documents/2018/06/11/2018-12513/asbes ... w-use-rule .

Volgens de CDC omvatten de staten met de hoogste incidentie van mesothelioom Maine, Massachusetts, Connecticut, Maryland, New Jersey, Pennsylvania, Ohio, West Virginia, Virginia, Michigan, Illinois, Minnesota, Louisiana, Washington en Oregon.

Op basis van de oproepen ontvangt het Centrum Mesothelioom Slachtoffers echter een stroom van voormalige vliegtuigmonteur met mesothelioom in welke staat dan ook, inclusief New York, Florida, Californië, Texas, Iowa, Indiana, Missouri, Noord-Carolina, Kentucky, Tennessee, Georgia, Alabama , Oklahoma, Arkansas, Kansas, Nebraska, North Dakota, Wyoming, Colorado, New Mexico, Utah, Nevada, Arizona, Idaho of Alaska.

Werkgroepen met een hoog risico voor blootstelling aan asbest omvatten Amerikaanse marine-veteranen, fabrieksarbeiders, scheepswerfarbeiders, olieraffinaderijarbeiders, staalfabrieksarbeiders, fabrieks- / fabrieksarbeiders, pulp- of papierfabrieksarbeiders, loodgieters, elektriciens, vliegtuigmechanica, automonteurs, machinebouwers, mijnwerkers, bouwvakkers, isolatoren, spoorwegwerkers, dakdekkers of brandweerlieden. In de regel werden dit soort werknemers blootgesteld aan asbest in de jaren 1950, 1960, 1970 of 1980. Veteranen van de Amerikaanse marine vormen ongeveer een derde van alle Amerikaanse burgers die elk jaar de diagnose mesothelioom hebben. http://MesotheliomaVictimsCenter.Com

Voor meer informatie over mesothelioom verwijzen wij u naar de website van de National Institutes of Health met betrekking tot deze zeldzame vorm van kanker: https://www.cancer.gov/types/mesothelioma .

Producten