Huis > Nieuws > Inhoud
Michigan Orthopaedic Surgeons and Beaumont Health kondigen US News Ranks Orthopaedic Programme Top 25 in het land aan
Sep 20, 2018
SOUTHFIELD, MI, 19 september, 2018/24-7PressRelease / - US News and World brachten hun jaarlijkse Best Hospital Rankings uit voor 2018 - 19 met Michigan Orthopaedic Surgeons (MOS) aangesloten ziekenhuis, Beaumont Hospital Royal Oak, ranking in de top 25 nationaal voor de beste orthopedische programma's. Bovendien, Beaumont Hospital Royal Oak nationaal gerangschikt in acht andere volwassen specialiteiten.

"Deze hoge rangorde weerspiegelt de expertise van de aangesloten artsen van Michigan Orthopaedic Surgeons", legt dr. Jeffrey Fischgrund, voorzitter van de MD, afdeling Orthopedische Chirurgie, Beaumont Hospital, Royal Oak uit. "Met meer dan 1600 programma's die in het hele land zijn geëvalueerd, zijn we buitengewoon verheugd dat we aan de top van deze prestigieuze nationale ranglijst staan, een bewijs van de zorg die MOS-artsen elke dag bieden aan patiënten," vervolgt Dr. Fischgrund. "Deze samenwerking met Beaumont Hospitals heeft nationale erkenning opgeleverd die de lokale gemeenschap de beste kwaliteit orthopedische musculoskeletale zorg biedt."

"Gefeliciteerd en bedankt aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze eer Nurses, therapeuten, mid-level providers, administratief, administratief en al het ondersteunende personeel zijn een integraal onderdeel van dit succes Compassionate patiëntenzorg, innovatie in onderzoek, toewijding aan onderwijs en ongeëvenaarde resultaten zijn het kenmerk van Michigan Orthopaedic Surgeons, "voegt Dr. Paul Fortin, MD President van Michigan Orthopaedic Surgeons, toe. "Een sterke samenwerking tussen MOS en Beaumont Health strekt zich over tientallen jaren uit, waardoor we wederom tot de beste van de natie behoren en consequent in de top-twee van Michigan."

Als onderdeel van die ranglijst is de orthopedische servicelijn van het Royal Oak van Beaumont in het ziekenhuis geïdentificeerd als 'high performing' voor heup- en knie-vervanging.

US News beoordeelde 1.643 orthopaedische programma's in het hele land. De genoteerde ziekenhuizen moesten in 2014, 2015 en 2016 minstens 302 van dergelijke patiënten op Medicare behandelen. De 50 topscorende ziekenhuizen worden individueel gerangschikt, gevolgd door goed presterende ziekenhuizen.

Michigan Orthopaedic Surgeons is een groep van meer dan vijftig van Michigan's beste orthopedische en musculoskeletale chirurgen, specialisten en onderzoekspioniers. Met toewijding tot leiderschap op het gebied van onderwijs en onderzoek en de behandeling en het beheer van alle orthopedische problemen en aandoeningen, zet MOS zich vastberaden in voor innovatie en het stellen van de behoeften van elke patiënt.

Michigan Orthopaedic Surgeons heeft kantoren in Beverly Hills, Bingham Farms, Royal Oak, Southfield, Troy en West Bloomfield, Michigan.

Om een afspraak te maken, bezoek ons op miorthosurgeons.com of volg ons op Facebook , Twitter en LinkedIn .
Producten