Huis > Nieuws > Inhoud
Michiro Akaiwa, PhD, gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award By Marquis Who's Who
Jun 25, 2018

KANAGAWA, JAPAN, 25 juni 2018 / 24-7PressRelease / - Markgraaf Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, presenteert met trots Michiro Akaiwa, PhD, met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award. Dr. Akaiwa, een volleerd listee, viert vele jaren ervaring in zijn professionele netwerk en staat bekend om prestaties, leiderschapskwaliteiten en de geloofwaardigheid en successen die hij in zijn vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Door aanvankelijk in zijn beroep te worden betrokken vanwege een sterke interesse in hydraulisch mechanisme, is Dr. Akaiwa nu verantwoordelijk voor het ontwerpen van producten van stuurbekrachtigingen en drukregelkleppen. Met meer dan 50 jaar ervaring in zijn vakgebied, werkte hij als een technische ingenieur voor de productie van auto-motoronderdelen met Kasai Industry Company, Ltd., beginnend in 1967, als een service-ingenieur van hydraulische apparaten met Denison Hydraulics of Japan Company, Ltd. en , voor een groot deel van zijn carrière, als ontwerper en ontwikkelaar van hydraulische apparaten met Atsugi Motor Parts Company, Ltd.

Geboren in Japan, studeerde hij af en volgde vakken in werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Sophia in 1967. Dr. Akaiwa voltooide ook een MS in Advanced Mechanical Engineering aan de Universiteit van Birmingham in 1994, gevolgd door een doctoraat in Electrorheological Fluids aan de Universiteit van Liverpool in 1998. Hij heeft een licentie in Amateur Radiotelegraphy en heeft een First Grade Skill Certificate voor onderzoek van de uitlijning van hydraulische apparaten. Hij heeft ook een Second Grade Test in Practical English-licentie van het Japanse Ministerie van Onderwijs, uitgevoerd door de Society for Testing English Proficiency (STEP) in 1980. Dr. Akaiwa heeft ook een Aviation Shop-Floor Inspection-licentie met betrekking tot één divisie van een controle apparaat voor een gasturbinemotor, evenals een licentie voor een luchtvaartwinkel-vloerinspectie met betrekking tot een andere afdeling van landingsgestel, beide goedgekeurd door het Japanse ministerie van internationale handel en industrie in 1983.

Van 1993 tot 1998 studeerde hij aan de Engelse universiteit en is nu bezig met het vertalen van octrooien. Hij contracteerde met de Japan Patent Information Organisation (JPIO), een dochteronderneming van het Japanse octrooibureau, en hij ontvangt elke week vertaalopdrachten. Soms vertaalt Dr. Akaiwa abstracts van Japanse patenten in abstracts van Engelse patenten voor lezers uit het buitenland - en soms vertaalt en creëert hij Japanse samenvattingen van slechts 600 tot 1.000 tekens.

Dr. Akaiwa is al lang lid van het Institute of Electrostatics Japan en de Japan Fluid Power System Society. Door in zijn vakgebied meerdere artikelen aan wetenschappelijke tijdschriften mee te nemen, houdt hij van reizen en krachttraining in zijn vrije tijd.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan zijn beroep en de gemeenschap van markies Who's Who, is Michiro Akaiwa, PhD, te zien op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .

Producten