Huis > Nieuws > Inhoud
Mindfulness-expert Julie Potiker wordt Book Festival-panellid
Aug 24, 2018

SAN DIEGO, CA, 23 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - De San Diego Union-Tribune lanceerde een jaar geleden met succes haar eerste boekfestival en trok meer dan 10.000 boekenliefhebbers naar Liberty Station in Point Loma, CA. Het San Diego Union-Tribune Festival of Books komt terug op zaterdag 25 augustus 2018, van 10 tot 17 uur, en het gratis evenement zal naar verwachting dit jaar nog groter zijn, waardoor lezers, boekverkopers, auteurs en bedrijven met elkaar in contact komen.

De opwinding van de inaugurele gebeurtenis van vorig jaar heeft verschillende nieuwe auteurs in 2018 gebracht die zullen deelnemen aan 30 nieuwe paneldiscussies op Liberty Station op Historic Decatur Road. Mindfulness-auteur Julie Potiker neemt deel aan het zelfverbeteringspanel (samen met auteurs Ken Druck en Christine Marie Frey) en deelt inzichten uit haar nieuwe boek: " Life Falls Apart, maar je hoeft het niet te doen: Mindful Methods om kalm te blijven in het midden van de chaos . " Dit paneel is van 1:15 - 14:00 uur en wordt gehouden in de foyer.

"Het verschil tussen mij en de andere auteurs die op dit gebied schrijven", zegt Julie, "is dat ik een lekenlezer ben - de doelgroep voor dit merk van zelfhulp. Toen ik aan mijn reis begon, moest ik echt een balans vinden in mijn leven voor mezelf, niet voor iemand anders. Ik ben geen professor of therapeut, ik ben gewoon een normale vrouw die het beschikbare materiaal heeft opgenomen, het heeft uitgedacht en heeft geoefend alsof er geen morgen was. van de dagelijkse praktijk is het verschil in hoe ik mijn leven zie als dag en nacht, en dag en nacht een goede uitdrukking, omdat er nu zoveel meer licht in mijn leven is, nu geef ik wat ik weet. "

De aftrap wordt gepresenteerd door Jeff Light, uitgever en hoofdredacteur van The San Diego Union-Tribune, en Tom Karlo, algemeen manager van KPBS, de partner van de Union-Tribune voor het festival. Hierna volgt een gratis sessie genaamd "Fake News, Real Problem." Dit wordt een paneldiscussie met Lora Cicalo, de managing editor van The San Diego Union-Tribune; Matthew T. Hall, redacteur en opinieleider van de Union-Tribune; en Brooke Binkowski, een multimediajournalist en voormalig hoofdredacteur van www.Snopes.com . Daarnaast zal The San Diego Union-Tribune Festival of Books een gesprek over de grens aanbieden, dat in het Spaans zal worden gepresenteerd.

Deelnemers kunnen ook meer dan 60 exposanten bezoeken in Luce Court of de Author Alley-tent, waar Julie Potiker boeken gaat ondertekenen en verkopen.

"Mindfulness is de eerste stap in emotionele genezing", zegt Julie. "Het is in staat om onze moeilijke gedachten en gevoelens - zoals ontoereikendheid, verdriet, woede of verwarring - om te draaien en te erkennen met een geest van openheid en nieuwsgierigheid. Zelfcompassie houdt in dat we op deze moeilijke gedachten en gevoelens reageren met vriendelijkheid, sympathie, en begrip, zodat we onszelf troosten en troosten als we ons pijn doen.Wees zowel opmerkzaam als medelevend, leidt tot meer gemak en welzijn in ons dagelijks leven - en dat is wat ik deel met mensen in 'Life Falls Apart, maar Jij Do not Have To. '"

Over : Auteur en mindfulness-expert Julie Potiker is een advocaat die haar serieuze studie en onderzoek naar mindfulness is gestart na haar afstuderen aan het Mindfulness-Based Stress Reduction-programma aan de Universiteit van Californië, San Diego. Ze is ook afgestudeerd aan het Mindful Self-Compassion-programma, gemaakt door Kristin Neff en Christopher Germer, en is een van de eerste mensen die ze hebben opgeleid als docent van deze methodologie. Het nieuwe boek van Julie, 'Life Falls Apart, maar je hoeft het niet te doen: opmerkzame methoden om kalm te blijven temidden van chaos', toont een griezelig vermogen om deze informatie over te dragen aan een breed scala aan mensen - inclusief sceptici! Ze heeft een BGS van de University of Michigan en een JD van de George Washington University.

Ga voor meer informatie naar www.MindfulMethodsForLife.com .

Producten