Huis > Nieuws > Inhoud
MS Tech ondertekent nieuwe contracten en voltooit follow-up-installaties met toonaangevende klanten in India en Zuidoost-Azië
Jul 27, 2018

ARLINGTON, VA, 11 juni, 2018 /24-7PressRelease / - MS Tech, een ontwerper, fabrikant en innovator van nanotechnologie voor detectie en diagnostische sensoren voor nanotechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat MS Detection, de afdeling voor binnenlandse veiligheid en defensie nieuwe lidstaten heeft ondertekend contracten met klanten in Zuidoost-Azië; en voltooide follow-up installaties van zijn EXPLOSCAN ™ en DUOSCAN ™ desktopmodel detectors in de luchtvaartsector in India.

"Onze innovatieve en draagbare explosieven en narcotica-detectoren worden nog steeds wereldwijd gekozen als leidende spoordetectoren", aldus Doron Shalom, CEO van MS Tech. "India en Zuidoost-Azië zijn altijd zeer actieve gebieden geweest voor MS Detection met overheidsinstanties en de particuliere sector is een van onze oudste en grootste klanten, en het niveau van hun tevredenheid over de prestaties en betrouwbaarheid van onze producten maakt ons trots" voegde meneer Shalom toe.

"Ik wil onze toegewijde lokale distributeurs bedanken voor hun superieure verkoopvaardigheden, technische en klantenservicemogelijkheden. Dankzij onze uitstekende samenwerking zijn we in staat om hoogwaardige, hoogwaardige detectiesystemen te leveren in combinatie met operationele trainingsprogramma's, service en onderhoud. overeenkomsten met onze internationale klanten We hebben de afgelopen jaren een enorme groei gekend in India en Zuidoost-Azië en anticiperen op verdere uitbreiding en ontwikkeling in het gebied, "voegde Doron Shalom, CEO van MS Tech toe.

MS Detection zal aanwezig zijn op de 46e jaarlijkse IABTI International In-Service Training die plaatsvindt op 18-22 juni 2018 in Reno, Nevada, VS; en nodigt antiterrorisme, Explosives Ordnance Disposal (EOD) -experts en bezoekers uit om onze stand te bezoeken en de technische demonstraties van onze producten bij te wonen.

Over MS-detectie: EXPLOSCAN ™ en DUOSCAN ™
MS Detection, een divisie van MS Tech Ltd., is een wereldleider op het gebied van nanotechnologiesensoren die zijn ontworpen voor bedreigingsdetectie- en screeningtechnologieën voor binnenlandse veiligheids-, militaire, luchttransport- en noodhulpmarkten. Met meer dan 20 jaar geschiedenis in analytische chemie en technologische ervaring in de frontlinie en wereldwijde aanwezigheid, biedt MS Tech de mogelijkheid om een ongeëvenaarde expertise te bieden voor het detecteren en identificeren van voortdurend veranderende explosieven, geïmproviseerde materialen, narcotica, smokkelwaar en toxische industriële chemicaliën (TIC's).

De EXPLOSCAN ™ en DUOSCAN ™ zijn explosieve en narcotica detectoren voor sporen en dampen die gebruikmaken van de innovatieve high-frequency Quartz Crystal Microbalance (HF-QCM) nanotechnologiesensoren die zijn ontwikkeld, vervaardigd en gepatenteerd door MS Tech Ltd. De EXPLOSCAN ™ en DUOSCAN ™ beschikken over een nieuwe productontwerp dat zichzelf kalibreert en zichzelf opruimt, waardoor de hoogste mate van operationele beschikbaarheid wordt geboden. De HF-QCM-nanotechnologiesensoren zijn niet-radioactief en zorgen voor een complete groene en veilige werkomgeving.

De EXPLOSCAN ™ en DUOSCAN ™ zijn ideaal voor beveiliging van luchtvaart en transport, faciliteiten en infrastructuren met hoge dreigingen, militaire, douane- en grenscontrole, postinspecties en markten voor vrachtcontrole. De EXPLOSCAN ™ en DUOSCAN ™ hebben bewezen goed te presteren in een breed scala aan temperaturen en uitdagende omgevingen, van droge en stoffige woestijnen tot vochtige jungles.

Over MS Tech Ltd.
MS Tech is een wereldwijde ontwikkelaar, producent en innovator van detectie- en diagnosesensoren voor nanotechnologie. De technologieën van MS Tech zijn gebaseerd op zijn bekroonde en gepatenteerde sensoren, die een wetenschappelijke doorbraak betekenen in de detectie en identificatie van materialen in gas-, damp- en vloeistoffasen. De innovatieve sensortechnologieën van MS Tech zijn milieuvriendelijk met wijdverspreide toepassingen in verschillende marktsectoren, waaronder voedselveiligheid en productinspectie, binnenlandse veiligheid & defensie, bio-medische diagnostiek, brand- en rookdetectie, water- en luchtmonitoring en lucht- en ruimtevaart. MS Tech ontwikkelt, produceert en levert op maat gemaakte detectiesensoren en geïntegreerde oplossingen aan haar gelieerde divisies en andere industriële OEM's en wederverkopers.

MS Tech nodigt vragen uit over de toepassing van zijn sensortechnologieën voor de ontwikkeling van nieuwe producten door middel van strategische en commerciële partnerschappen. Bezoek voor meer informatie over MS Tech en zijn geavanceerde sensortechnologieën de website van het bedrijf op www.ms-technologies.com .

Perscontact:
Malena Battaglia
Marcom Manager
malena.b@ms-technologies.com
T: +1.703.465.5105

SOURCE: MS TECH LTD.

Producten