Huis > Nieuws > Inhoud
MTAC branding & talentoplossingen om de telefoonlijn van Celebrity te lanceren
Jun 12, 2018

NEW YORK, NY, 4 juni, 2018 /24-7PressRelease / - MTAC Branding & Talent Solutions Inc. heeft vandaag de lancering aangekondigd van een Celebrity-lijn van mobiele telefoons en accessoires.

MTAC Branding & Talent Solutions biedt Beroemdheden, Sportpersoonlijkheden, Charites en de diensten van de Bedrijfsgemeenschap, zoals Branding, Licentieverlening, Marketing, Talent Services en plaatsing van Content voor uitzending.

In een verklaring van Management: "We zijn enthousiast over de lancering van onze nieuwe Celebrity Phone-lijn, en met de ondertekening van nieuwe klanten zullen we deze aan onze distributie- en marketingpartners presenteren voor de lancering van hun exclusieve, unieke mobiele telefoon. lijn en accessoires. We hebben gesprekken gehad met Utopia Innovations om samen met hen partner te worden en / of telefoons te verwerven, maar de gesprekken lijken te zijn vastgelopen, we denken dat dit te wijten is aan hun gebrek aan communicatie. We zijn nu gesprekken begonnen met twee andere mobiele telefoons bedrijven en het verkennen van kansen van vervoerders. "

Het bedrijf ondertekent agressief nieuwe klanten en heeft daarnaast plannen om samen te werken met schoenen- en kledingprofessionals en met de lancering van alle producten tegen het einde van het vierde kwartaal van 2018.

Bekijk de website van het bedrijf www.MTACBRANDING.COM voor extra updates en nieuws over de ondertekeningen enz.

Over MTAC Branding & Talent Solutions biedt beroemdheden, sportpersoonlijkheden, liefdadigheidsinstellingen en de diensten van de bedrijfsgemeenschap, zoals branding, licentieverlening, marketing, talentendiensten en plaatsing van content voor uitzending.

Veilige haven:
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan een aantal risico's, aannames en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten van de Vennootschap wezenlijk verschillen van de resultaten die in dergelijke verklaringen worden geprojecteerd. Forward-looking statements spreken alleen vanaf de datum die is gemaakt en zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. We verbinden ons niet tot het openbaarlijk herzien van toekomstgerichte verklaringen.

Producten