Huis > Nieuws > Inhoud
New Cloud-based Field To Paymen Een game-wisselaar voor olieveldbedrijven
Aug 28, 2018

CALGARY, AB en MADISONVILLE, LA, 27 augustus 2018 / 24-7PressRelease / - Een nieuw, efficiënter systeem voor elektronische gegevensverzameling en facturering is op de markt verschenen . En bedrijven met externe medewerkers die gegevens in het veld opnemen, kunnen die informatie naadloos van het veld verplaatsen, via de boekhouding naar de betaling.

"Field to Payment" (F2P) is een end-to-end, cloud-gebaseerde oplossing die kostbare vertragingen elimineert die vaak worden ondervonden door dienstverlenende bedrijven in de olievelden. Veldwerkers leggen hun gegevens elektronisch vast, die automatisch verbonden zijn met hun boekhoudsysteem, waardoor het proces effectief wordt gestroomlijnd. De informatie wordt vervolgens omgezet in elektronische facturen en ter betaling naar de klant gestuurd. De factureringstransactie is volledig digitaal, van de eerste invoer in het veld tot het maken van elektronische facturen in externe leveranciersbeheersites zoals Oildex, Cortex en Ariba. Dit vermindert de noodzaak van tijdrovend hersluiten en scannen.

De F2P-oplossing is het resultaat van de samenwerking tussen ProcureDox Business Solutions Inc., een ontwikkelaar van oplossingen voor elektronische facturering en gegevensuitwisseling, en Cleargistix LLC, een ontwikkelaar van digitale oplossingen die papier of op spreadsheets gebaseerde vastlegging en beheer van informatie in het veld vervangen .

"Ik ben erg blij om onze klanten een echte, end-to-end, digitale oplossing voor revenue cycle management aan te bieden", aldus Steven Toups, President en CEO van Cleargistix. "Via F2P hebben we een manier gevonden om grote problemen bij olieveldservicebedrijven te verlichten - het vinden van efficiëntiewinst bij het verplaatsen van kritieke informatie door middel van ticketing en accounting en een beter betalingsproces mogelijk te maken."

"De zakelijke voordelen die F2P biedt, variëren, afhankelijk van uw bedrijf", zegt Ibrahim Hamouda, President en CEO van ProcureDox. "Maar de enige constante is dat het je spel naar een hoger niveau tilt door de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen."

Ga naar www.procuredox.com/field2payment voor meer informatie over het Field To Payment-proces en hoe dit uw bedrijf kan ondersteunen .

Over ProcureDox Business Solutions

ProcureDox maakt elektronische facturering eenvoudig en naadloos voor leveranciers en hun klanten. Veilige cloudgebaseerde gegevensuitwisseling tussen clientsystemen en industriële betalingshubs betekent dat facturen in het juiste formaat worden ontvangen, wat nauwkeurigheid en eenvoudige verwerking en betaling garandeert.

Ga voor meer informatie naar www.procuredox.com of neem contact op met ProcureDox Business Solutions Inc.

Canadese hoofdkantoor
+1 888 908-0437
# 1, 2915-19 ST NE, Calgary AB, T2E 7A2

US Office
+1 832 390-2581
4747 Research Forest, Ste. 180410, The Woodlands, TX 77381

Over Cleargistix

Cleargistix is gevestigd in Madisonville, Louisiana, en is een lichte, snelle, snelle en eenvoudige cloud-gebaseerde Digital Field Ticketing-oplossing waarmee bedrijven omzet, veiligheid, inspectie, salarisadministratie en andere informatie in het veld digitaal kunnen vastleggen en deze informatie bij elke stap kunnen volgen. in het beoordelings-, goedkeurings- en rapportageproces.

Ga voor meer informatie naar www.cleargistix.com of stuur een e-mail naar info@cleargistix.com .

Media contact:
Steven Toups
steven.toups@cleargistix.com  
985-206-9545

Producten