Huis > Nieuws > Inhoud
Nieuwe zone als onderdeel van World Blockchain Summit Dubai
Oct 22, 2018
SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten, 21 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - World Blockchain Summit is een wereldwijde assemblage die plaatsvindt in 15+ bestemmingen over de hele wereld. De top verenigt wereldwijde blockchain-experts en technologie-spelers in de blockchain-sfeer, de lijst bevat aankomende startups - met deelnemers uit verschillende sectoren. Het evenement zou getuige zijn van deelnemers van verschillende bedrijven, ondernemers in de technische arena, enthousiaste investeerders en ontwikkelaars van blockchain.

"We zijn erg verheugd deel te mogen uitmaken van de World Blockchain Summit in Dubai, en we zijn ervan overtuigd dat dit platform ons voldoende gelegenheid zal bieden om nieuwe vrienden te maken in de Trading-wereld." - New Zone Leadership Team

Het leiderschapsteam is tijdens het evenement beschikbaar om vragen over het project te beantwoorden. Deelnemers kunnen contact opnemen met het team en hun commodity trading-doelen leren kennen met Blockchain.

Over Nieuwe Zone
New Zone heeft een gigantische omzet van $ 2 miljard en klanten zoals Trafigura en Glencore Xstrata. Bovendien lijkt het bedrijf ervan overtuigd om een enorme $ 400 miljoen aan te trekken, de voorgestelde soft cap in de ICO. Het bedrijf wordt ondersteund door een zeer ervaren handels- en managementteam.

Dit is wat het leiderschapsteam te zeggen had over fondsenwerving: "Ja, het lijkt nu een groot aantal, maar we zijn sterk van mening dat andere bedrijven in een kleiner ecosysteem geld hebben ingezameld in de buurt van wat we in gedachten hebben."

Hoewel het team de verschillende uitdagingen begrijpt die verbonden zijn met andere cruciale details, zoals de integratie van ETF's, en de verschillende aspecten van het aanbieden van white label, staat New Zone klaar om de beste oplossingen voor elke uitdaging te bieden.

Het evenement is gepland in Jumeirah Emirates Towers, Sheikh Zayed Road, Dubai. Alleen de tijd zal leren hoe Dubai vliegt voor Blockchain en zijn loyalisten.

Telegram: https://t.me/Newzone
Producten