Huis > Nieuws > Inhoud
Nicopure Labs Names Syndicate Global Distribution als hoofdverdeler
Oct 05, 2018

TAMPA, FL, 4 oktober, 2018/24-7PressRelease / - Nicopure Labs is verheugd om aan te kondigen dat het Syndicate Global Distribution heeft aangewezen als zijn belangrijkste distributeur.

Volgens deze overeenkomst zal Syndicate de hoofdverdeler zijn voor alle merken die door Nicopure worden vervaardigd, waaronder het wereldberoemde merk Halo. Door deze samenwerking kan Nicopure haar focus blijven richten op vapingproducten van productiekwaliteit en haar merken ondersteunen, terwijl Syndicate de merkenfamilie van Nicopure wereldwijd zal distribueren.

"We zijn verheugd om Syndicate te noemen als onze meest distributeur," zei Jeff Stamler, CEO van Nicopure Labs. "Syndicate heeft de schaal, infrastructuur en ervaring om onze merken te promoten en hen wereldwijd een marktleider te maken."

Met distributiefaciliteiten in de VS, Europa en China is Syndicate een wereldwijde supply chain-partner die best-in-category vapenproducten en toegewijde, gelokaliseerde verkoop en ondersteuning levert met als doel een totaaloplossing te bieden aan klanten wereldwijd.

Syndicate kijkt uit naar het aanbieden van een versterkte merkenportfolio, omdat deze op lange termijn duurzame waarde blijft bieden aan zijn klanten en gewaardeerde partners.

De merkenfamilie van Nicopure is nu exclusief verkrijgbaar bij Syndicate. Ga naar hun websites voor meer informatie over Nicopure of het syndicaat .

Over Nicopure Labs
Functionerend sinds 2009 is het in Tampa gevestigde Nicopure Labs, LLC een toonaangevende e-liquid-fabrikant die zijn bekroonde e-liquids in de VS produceert. Nicopure Labs heeft een best-in-class 110.000-sq. ft. productie- en distributiefaciliteit in Gainesville, Florida, met een oppervlakte van 10.000 m². ft. ISO 7 cleanroom.

Ga naar nicopure.com voor meer informatie over Nicopure Labs. Ga naar halocigs.com voor meer informatie over hun premium Amerikaanse e-liquids en innovatieve lijn vaporizers.

Over wereldwijde distributie van syndicaten
Syndicate Global Distribution is een hoofddistributeur die in 2017 werd opgericht met als belangrijkste doel het leveren van best-in-category vapenproducten en een ongeëvenaarde service, waarmee klanten een wereldwijde supply chain-partner wordt geboden die een totale oplossing biedt voor hun zakelijke behoeften.

Syndicate Global Distribution distribueert in meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft distributie- en exploitatiefaciliteiten in de Verenigde Staten, Europa en China. Ga naar syndicatedistribution.com voor meer informatie over Syndicate Global Distribution.

Contactgegevens

Jessica Wyland
Nicopure Labs
Tampa, FL
Verenigde Staten van Amerika
Stem: 888-270-2449
E-mail: E- mail ons hier


Producten